Cel mai bun hosting

Aveți nevoie de mai multe resurse decât cele care oferă gazduire site web obișnuită? VIP hosting a fi ideal pentru Dvs! Vă oferim caracteristicile îmbunătățite și organizarea de cooperare mai înaltă. Primiți răspunsuri la orice întrebare și nu pierdeți timp în zadar. Fiți siguri că veți avea la dispoziție gazduire web buna și veți avea protecție împotriva riscurilor de pierderea a datelor. În plus, vă așteaptă bonusuri și cadouri.

Vă căutați cea mai buna gazduire web?

Proiectul Dvs are nevoie de utilizarea sporită a resurselor? Atunci vă trebuie cu adevărat cea mai buna gazduire web! Nici un proiect serios nu se realizează fără rezervele. Baze de date, conectare rapidă și back-up-ul regular sunt doar câteva parametre de găzduire web de calitate. Vă trebuie hostingul pentru site-ul mare plin de materiale diverse? Alegeți gazduire site web la Zhost și nu pierdeți posibilitate să dezvoltați poriectul propriu pe maxim. Vă oferim cel mai bun hosting pentru site-uri web cu folosirea posibilităţilor nelimitate de sistem. Un astfel de serviciu nu este mult mai scump decât hostingul virtual și este mult mai ieftin decât serverul dedicat. Vă propunem posibilitatea să alegeți între 25 și 50 000 de md spatiu disponibil. Pachete VIP sunt convenabile pentru orice număr de site. Plus la asta găzduire web de la Zhost garantează suportul PHP ultimele versiuni și trafic fără limite.
Noi respectăm și apreciem clienții noștri și le oferim condiții favorabile de plată și cel mai bun hosting. Specialiștii noștri vă vor răspunde la orice întrebare și vor depune toate eforturile pentru comfortul vostru. Alegeți gazduire web buna și scapați de orice dificultați standarde cu care se confruntă mulți utilizători.

Selectați tarifulVIP 1VIP 2VIP 3VIP 4
Costul serviciului/luna
13.18 €
15.98 €
21.13 €
23.16 €
spatiu disponibil (Mb)25000300004000050000
N-ul de site-ri25406080
Baze de date ( BD)Fără limităFără limităFără limităFără limită
Adrese mailFără limităFără limităFără limităFără limită
Copii de siguranță (Backup)ZilnicZilnicZilnicZilnic
N-ul de subdomeniiFără limităFără limităFără limităFără limită
Suportul PHP5.x, 7.x5.x, 7.x5.x, 7.x5.x, 7.x
TraficFără limităFără limităFără limităFără limită
COMANDĂCOMANDĂCOMANDĂCOMANDĂ

În toate tarifele este inclus:

+ SSH acces la distanta
+ FTP/ sFTP acces
+ Administrarea cu DNS-înregistrări
+ Suportul tehnic calitativ
+ Acces la log-file-uri
+ Interfața web pentru citirea e-mail-urilor
+ Panoul personal de administrare a hostingului