Planul tarifar VIP 1
Prețul în cazul achitării pentru:
1 lun
3 lun
6 lun
1 an
158.47
spatiu disponibil (Mb) 25000
N-ul de site-ri 25
Baze de date ( BD) Fără limită
Adrese mail Fără limită
Copii de siguranță (Backup) Zilnic
Trafic Fără limită
Suportul PHP 5.x, 7.x
N-ul de subdomenii Fără limită
1 lun
3 lun
6 lun
1 an
COMANDĂ
158.47

Beneficiile planului tarifar VIP 1:

  • SSH acces la distanta
  • FTP/ sFTP acces
  • Administrarea cu DNS-înregistrări
  • Suportul tehnic calitativ
  • Acces la log-file-uri
  • Interfața web pentru citirea e-mail-urilor
  • Panoul personal de administrare a hostingului

Comandă cel mai bun web hosting la pachet VIP 1

Piața de IT este plină de firme hosting dar nu toate vă pot garanta performanța calitativă de lungă durată. Chiar dacă veți plati banii multi asta nu înseamnă că veți scapa obstacole care pot provoca încălcări în funcționarea sistemului. De aceea vă trebuie să alegeți firma de hosting, care oferă un set cu adevărat unic de servicii. Compania Zhost garantează cel mai bun web hosting. Doar la noi puteți afla cel mai convenabil pachet de servicii după necesitățile pe care defapt aveți nevoie.
Aveți nevoie de cantitate mare de spațiu pe disc pentru a stoca informații? Folosind serviciile companiei Zhost vă puteţi comanda hosting bun cu cele mai practice particularităţi tehnice. Plan tarifar VIP 1 include spațiu mare pentru mai multe site și mai multe vizite. Veți fi capabili de a găzdui pe hosting bun de până la 30 de domenii diferite. Trafic nelimitat, backup zilnic, 25 FTP account-ri suplimentare și 10.000 Mb de memorie pe disc dedicat - acestea sunt câteva date tehnice tarifului VIP 1.

 

Comandați servicii la firma de hosting Zhost

Utilizarea acestui pachet de servicii va ajuta proprietarii a organizațiilor mare de a organiza funcționare effectivă a multor site pentru companii mare care au o mulțime de subdiviziuni. Alegeți doar acele firme hosting care vă pot oferi exclusivitatea efectuarii a proceselor mici și mare. Obțineți împreaună cu Zhost un sistem productiv și sprijinul tehnic constant.