Compania Zhost intră în lista TOP 10 a furnizorilor de hosting în Moldova. Pe parcursul a 8 ani de existență, oferim servicii de hosting cel mai mare de firme din Moldova, Rusia, Ucraina și alte țări din întreaga lume.

 

 

Hosting in moldova
Pe parcursul a mai multor ani, noi de multe ori am modificat infrastructura serverelor noastre, totodată și metodele de prestarea serviciilor personalizate. Capacitatea noastră de a prognoza cerințele clientului ne-a permis să creăm cele mai practice planuri tarifare, în care veți găsi raportul optimal dintre preț și resursele oferite. Zhost - este furnizor de web hosting capabil să vă asigură de la situații excepționale și funcționalitatea continuă a serverului.
Alegeți pe noi și veți lucra cu furnizor de web hosting care lucrează non-stop, în fiecare zi, pe parcursul a întregului an, fără zile de odihnă sau sărbători. Pentru noi este important ca cerințele fiecărui client să fie satisfăcute. Pentru aceasta, noi dispunem de cunoștințe teoretice semnificative, deprinderi practice, și desigur, o bază tehnică dezvoltată.
 
99.9%
Uptime
server
10
ani
pe piață
1750+
de clienți satisfăcuți
Ecaterina Șeful depertamentului de vînzări furnizor de hosting Zhost
Sistemul nostru de marketing se bazează pe principiile costului accesibil și universalitatea serviciilor de hosting. Datorită acestui fapt, o cantitate mai mare de clienți vor putea primi servicii calitative de hosting pe prețuri avantajoase. Zhost - este un serviciu de încredere, care a putut să obțină recomandații înaltă de la majoritatea utilizatorilor săi. De la prima zi a existenței sale, serviciul tinde să ofere servicii practice, lucrând asupra proiectelor de orice grad de complexitate. Fiecare din clienții noștri cunoaște că împreună cu Zhost - orice proiect va avea succes! Suntem pregătiți de a realiza cele mai îndrăznețe idei! Realizarea de succes nu e posibilă fără prezența unor ambiții trainice. Principiul nostru este dorința de a atinge o formă mai perfectă a serviciilor de calitate pentru utilizatori. Astăzi, noi suntem pregătiți să oferim fiecărui client echipamente moderne puternice, un serviciu atent și o securizare de grad înalt. Succesul web proiectului dumneavoastră - este scopul nostru!
Mutruc Ecaterina
Șeful depertamentului de vînzări
Lumea tehnologiilor informatice se schimbă în continuu. În fiecare an, infrastructura sistemelor digitale capătă noi forme. Compania Zhost întotdeauna tinde să convină proceselor moderne și actualizărilor de sistem. Cu toate acestea, o latură deosebită a furnizorului nostru de hosting întotdeauna rămâne neschimbată. Tendința noastră spre dezvoltare - este ceea, ce ne deosebește de alții, și ne ajută tot timpul să rămânem întreprindere avansată în domeniul nostru.Un hosting practic și fiabil din Moldova - este ceea, ce a devenit termenul de succes a companiei Zhost. Noi cunoaștem, cât de important este pentru fiecare afacere de a avea o temelie tehnică de o funcționalitate continuă. Datorită nouă, proiectele de orice grad de complexitate obțin cele mai bune șanse pentru realizare. Echipa noastră de administratori cu experiență cunoaște toate elementele de bază și multe caracteristici rar întâlnite la funcționarea sistemelor de server. Suntem gata să vă oferim informația completă despre funcționarea hosting-ului nostru non-stop, în orice zi a săptămânii.
Hortiuc Andrei
Șeful departamentului de administrare
Andrei șeful departamentului de administrare furnizor de hosting Zhost
Suport

Aveți nevoie de un furnizor de hosting profesionist în Moldova?

Adresați-vă la consultanții noștri, și obțineți informația completă despre toate serviciile de hosting.
+(373) 69 930888       [email protected]
Numele dvs:
E-mail dvs:
Telefon dvs: