Planul VDS VDS4
Prețul în cazul achitării pentru:
3 lun
6 lun
1 an
2 ani
758.47
Procesor Ghz 2.53GHz
Numărul de nuclee 8
HDD (Gb) 320
RAM (Mb) 6144
Trafic nelimitat
Sisteme de operare CentOS, Debian, FreeBSD
Suport E-MAIL /SKYPE
Mediul de rețea 1 Gbit/sec
Mașina virtuală pe x86_64
3 lun
6 lun
1 an
2 ani
COMANDĂ
758.47

Beneficiile planului tarifar VDS4:

  • Posibilitatea de a comanda IP suplimentar
  • Acces prin SSH
  • Reducere de 10% la achitatea pentru 1 an
  • Monitorizare grafică a sarcinii
  • Protecția rețelei și Firewall
  • "Acumularea" puterilor

Vps dedicated server - cea mai bună soluție pentru afacerea ta!

Compania Zhost oferă clienților săi servere vps ieftine după plan tarifar VDS 4. Comandați server VPS și veți obține mai multă memorie operativă (6144 mega Mb) și un procesor quad-core. Server dedicat este un sistem de gestionare a hostingului pentru cele mai complexe tehnologii web. Gazduire standardă pentru site înseamnă că veți lua în chirie o parte din disk. Altele părți - sunt spațiu vecinilor voștri. Pur teoretic ei pot cauza riscuri pentru bunăstarea site-ului dvs. Doar atunci când luați în chirie servere vps vă puteți scăpa de astfel de probleme. Vă garantăm servere ieftine și productive și propunem multe posibilități pentru sistemul dvs. Alegeți împreaună cu noi vps ieftin și nu pierdeți banii și timp prețios în zadar.

Folosind VPS server Dvs veți fi capabili de a crea un număr mare de site-uri care va funcționa continuu pe termen lung a proiectelor. Site-uri populare de pe Internet atrag mii de utilizatori care sunt dispuși să-și petreacă multe ore de timp liber. Pentru astfel de site-uri există nevoie de un VPS server cu adevărat puternic.


Vă garantăm servere vps ieftine și productive

VPS server după planul tarifar VDS 4 - este posibilitatea de a instala software-ul și module speciale care vă trebuie. Server VPS vă dă oportunitate să primiți în folosință un instrument puternic, lucru care va pune în aplicare într-un mod sigur și neîntrerupt.