SÎNTEM ALEȘI: DE CE NOI?
Rapid, calitativ, ieftin!
Aveți necesitate de un hosting rapid, calitativ și accesibil? Calitativ, în conformitate cu ultimele standarte mondiale, să fie cel mai potrivit pentru proiectul dumneavoastră? Compania ZHOST știe cum să vă ajute.
CRITERII PENTRU UN HOSTING BUN
1
PROTECȚIE LA ATACURI DDOS
Un rol important pentru securitatea site-ului poate juca protecție la atacuri DDoS. Compania noastră garantează protecția împotriva atacurilor dos în orice moment al zilei și funcționare non-stop a tuturor sistemelor de securitate pe care le folosim.
2
SUPORT TEHNIC
Zhost oferă suportul online non-stop 7 zile pe săptămână. Noi reacționăm prompt la orice solicitare, eliminăm defectele și informăm cu instrucțiuni detaliate. Specialiștii noștri vă vor ajuta la soluționarea problemelor de orice complexitate.
3
TRANSPARENȚA SERVIICIILOR PESONALIZATE
Noi respectăm clienţii noștri. Dvs veţi obține transparența tuturor proceselor de cooperare și un grad ridicat de încredere. Noi respectăm reguli corecte și apărăm interesele clienților noștri.
4
CONFIGURARE
Doar noi oferim configurare echipamentului tehnic atât de compleхă și variată. Veți fi capabili să realizați chiar și cele mai îndrăznețe idei în crearea proiectelor web.
5
PREȚURI AVANTAJOASE
Doar la noi puteți obține servicii de hosting, înregistrare domenii, arenda servere virtuale și fizice dedicate și de a cumpăra certificate pentru raportul bun calitate-preț.
6
PERIOADA DE TESTARE
Primiți servicii de hosting cu o perioadă de testare de 7 zile și asigurați-vă de avantajele oferite. Utilizare gratuită a hostingului timp de o săptămână se referă la toate serviciile care Zhost oferă clienţilor.
CITIȚI COMENTĂRI DESPRE NOI
Сoca Сola Zhost firma hosting in MoldovaHyundai Zhost firma hosting in MoldovaCadillac Zhost firma hosting in MoldovaSaab Zhost firma hosting in MoldovaOPEL Zhost firma hosting in MoldovaCHEVROLET Zhost firma hosting in Moldova

NOI DEZVĂLUIM SECRETELE FIRMEI DE HOSTING ZHOST

MAI MULT SPAȚIU

Dumneavoastră veți obține un volum mare de spațiu pe server, care nu se va încărca cu mai mult de400 de site-uri. Dezvoltați site-uri chiar cele mai mari și complexe, și folosiți-vă de platforma care este într-adevăr practică.

SISTEMUL DE OPERARE

Noi utilizăm tehnologia ESXI , care permite de a instala mai multe stații de lucru, proporțional schimbând resursele de server. Încărcarea ”vecinilor” de pe server nu va interfera cu activitatea site-ului dvs.

AJUTOR RAPID

Firma hosting Zhost oferă suport online non-stop timp de 7 zile pe săptămână. Noi reacționăm operativ la orice solicitare, putem elimina neajunsurile și să vă dăm instrucțiuni detaliate. Specialiștii de la departamentul tehnic vă vor ajuta să rezolvați problema de orice complexitate cu hostingul.

BACKUP

Cu noi nu riscați să pierdeți informații valoroase. Copiere de rezervă (backup) se efectuează zilnic, începând cu ora 00:00. Va garantăm rată de funcționare de până la 99,99%