Server SERVER 2
Prețul în cazul achitării pentru:
3 lun
6 lun
1 an
2 ani
1489.84
Procesor Xeon E5220-V3
Memorie (RAM): 4 DDR3
Discuri dure (HDD) 500 Gb SATA
Trafic fara limita
Rețea 1 Gbit/sec
Suport prioritar
3 lun
6 lun
1 an
2 ani
COMANDĂ
1489.84

Beneficiile planului tarifar SERVER 2:

  • Reducere de 10% la achitatea pentru 1 an
  • Monitorizare grafică a sarcinii

SERVER 2 - Server pentru magazin online și proiecte mari

Site-ul se dezvoltă rapid și acum Dvs aveți nevoie de a extinde posibilitățile de utilizare a resurselor serverului? Alegeți server virtual de la compania Zhost și orice site va fi protejat de un sistem puternic. Pachet SERVER 2 vă oferă mai multă cantitatea de memorie de pe hard disk (500GB) și  memoria RAM în sistemul de viteză dublă a transferului de date de generația a treia. Acest tip de planuri tarifare vă oferă cel mai conevanbil server pentru magazine online.

Un server pentru magazin online cu o dubla rata de transferul datelor

Productivitate crescută a sistemului de orice site va fi garantată de multe caracteristici practice a acestui pachet. Veți fi capabili să gestionați mai multe resurse de server virtual care nu sunt disponibile pentru serviciile standarde de hosting. Veți putea gestiona configurare a serverului cu posibilităţi nelimitate de setări și administrare, precum și veți obține un procesor de productivitatea ridicată.

Server pentru magazin online vă poate proteja de la pierderea de informații și este convenabil pentru configurarea calitativă de un număr mare de procese care trebuie să fie puse în aplicare pe paginile web în fiecare zi. Împreună cu noi, veți obține servicii de calitate, panou util pentru managementul de server, buna funcționare, trafic nelimitat și backup zilnic.