Whois serivce

Verificați dacă numele de domeniu este liber sau aflați,

cui îi aparține domeniul de care sunteți cointeresat.

VERIFICĂ
Introduceți numele de domeniu și apasați "Verifică"

Cum funcționează Whois service?

Dumnevoastră vreți să achițizionați un domeniu? Trebuie să fiți siguri că acesta este disponibil. Uneori ne place să gândim despre numele frumoase de domenii. Așadar când vine timpul să înregistrăm domeniu se iese că acesta deja este ocupat. Pentru a evita astfel de situații, a fost elaborat un sistem de verificare domenii Whois. Aveți în gând un nume frumos de domeniu? Imediat trebuie să apelați la un service de verificare site web. Imaginați-vă o astfel de situație. V-ați gândit despre un nume care ar putea fi ideal pentru scopuri de vânzare. Pe urmă veți folosi acest nume atunci când creați designul, logoul și alte chestii legate de conceptul site-ului și proiectului intreg. Și numai atunci cînd vine ziua ca să inregistrați pe domeniu se află că nume acesta dea este ocupat. Nu ignorați procesul de verficare nume site pentru că altfel aveți șanse mari să pierdeți bani și timp. Un nume de domeniu înseamnă foarte mult în cee ce vizează conceptul site-ului. Mai ales verificare nume site trebuie fi făcută atunci când planificați site-ul comercial.

Magazinele online și portaruri cu marfă să aibă domeniu memorabil și concis. În cazul acesta dacă veți verifica domeniu în timp, atunci aveți mai multe șanse sea realiați un plan business de succes. Gândiți-vă la câteva zecimi de nume de domenii, care cu succes se repetă ideea dumneavoastră de proiect. Pe urma, vă trebuie să verificați fiecare nume. Probabil cel mai interesant nume încă este liber și puteți profita de ele. În afară de asta verificare site web prin serviciu whois poate oferi date detaliate despre proprietarul numelui de domeniu. Pe urmă vă puteți comunica cu persoana acesta referitor procurarea ulterioară a numeleui de site. 

Cum se verifica domeniu?

Whois service este destul de simplu. Vă trebuie doar să întroduceți numele dorit în câmpul corespunzător pe pagina siteului Zhost. Pe urma, sistemul electronic va reașiza verificare domenii. Veți avea să așteptați timp de 2-3 secunde. Veți obține mai multe informații despre starea domeniului, este acesta liber sau deja ocupat. În cazul în care cineva deja utilizează astfel de domeniu Dvs obţineţi  informații cu privire la proprietarul site-ului, data înregistrării, numele serverului, precum și multe alte informații utile.

Verificare domeniu se face rapid și ușor! Verificare domeniu se face rapid și ușor! Folosind hosting de la compania Zhost și veți obține întotdeauna servicii de calitate și sprijinul orice proiect.

Verificare domenii

Dumneavoastră vreţi să prelungiţi domeniul? Pentru a face acest lucru Dvs aveți nevoie să-l transferați la deservirea noastră. Contactați managerii companiei Zhost și veți primi instrucțiuni detaliate despre realizarea procesului de prelungire. Compania Zhost apreciază clienții săi și încearcă întotdeauna să creeze condiţii ideale pentru cooperare.

Verificare domeniu și efectuarea trasnferului

Dvs vreți să transferaţi site-urile pe hostingul nou? Specialiștii noștri vor fi capabili de a produce transferul de înaltă calitate de orice site-uri și vor seta aceste pe hostingul nostru. Dvs nu veți avea probleme, iar toate lucrările vor necesita o cantitate mică de timp. Folosiți serviciile companiei Zhost și alegeţi condiții ideale de dezvoltare pentru site-urile Dvs.

Verificare daca domeniul este liber

Suntem recomandați de proprietarii a diferitor sisteme de site-uri. Proiectele mari și mici au nevoie de servicii complexe de hosting. Compania Zhost posedă o experiență semnificativă în organizarea lucrărilor de servere și domenii. Noi dispunem de bază tehnică contemporană și folosim metode productive penru realizarea serviciilor calitative. Dvs veți obține posibilități nelimitate pentru a promova cu succes orice proiect.