Cumpararea unui certificat ssl calitativ

Ce reprezintă certificat de securitate SSL?

Protocolul criptografic SSL a fost dezvoltat la mijlocul anilor 90 și este folosit de atunci pentru asigurarea condițiilor de siguranță pentru transferul de date prin internet. Certificate SSL corespunde aspectelor tehnice ale tuturor browsere existente și se utilizează peste tot pentru diferite site-uri.

Ce este SSL cestificat? Securitatea informației 

Certificat de securitate care foloses tehnologia SSL vă oferă posibilitatea de a seta o conexiune securizată între utilizatori și servere. Prezența unui certificat SSL este o confirmare a faptului că site-ul posedă o tehnologie pentru transfer de informații sigur și poate fi folosit fără dubii. Compania Zhost ajută clienților de a cumpara ssl certificat și poate să instaleze aceste pe orice site.

Stabilirea conexiunii sigure - a conecta certificat ssl

Încrederea din partea utilizatorilor

Vizitatorii voştri vor simți încrederea folosind site-ul dumneavoastră. Prezența unui certificat SSL creează siguranţa și garantează condiții de folosință mai convenabile pentru orice sistem. Clienții site-ului Dvs vor ști că folosesc serviciile serioase și responsabile.

Certificat ssl - securitatea site-ului dvs

Securizarea datelor de nivel înalt

Certificate SSL întotdeauna sunt prioritatea nr 1 pentru fiecare site. Existența unui certificat va însemna că site-ul Dvs este sigur și poate fi utilizat pentru perspectivele promițătoare de cea mai lungă durată.

cumpararea ssl certificate rapid si simplu

Specialiști cu o calificare înaltă

Compania Zhost vă oferă protecție sporită pentru transfer de date cu ajutorul diferitor algoritmi de criptare. Contactați-ne pentru a afla mai mul despre ce este SSL și serviciile speciale a companiei noastre care sunt capabile să realizeze sarcini complexe.

Alegeți-vă protecția sigură pentru site, prin certificatul SSL oferit de compania Zhost
Cumpara certificatul
certificate ssl la cele mai avantajose preturi
Doriți să obțineți cele mai bune poziții la rezultatele căutării? Pentru aceasta veți avea nevoie de certificatul SSL! Google a introdus cerințe noi, prin intermediul cărora are loc clasament. Acum, toate resursele care folosesc conexiunea HTTPS, obțin poziții mai înalte în distribuția rezultatelor a motorului de căutare. Și mai mulți vizitatori la site-ul dvs. și, desigur, o protecție sporită la transferul datelor - toate acestea vor asigura certificatele SSL!
Practicitate, calitate înaltă și perfecțiunea executării - este ceea, ce semnifică serviciile hosterului ZHost. Securizarea transferului de date se efectuează conform principiului de bază a serviciului nostru - munca în favoarea clientului.