Pentru ca site-ul dvs să fie disponibil în rețeaua mondială Internet, aveți nevoie de o platformă fizică în care acesta ”să locuiască”. Acest loc este oferit de Providerii Hosting. Web-Hostingul, ca serviciu, include un spațiu în care se păstrează toate datele site-ului dvs, traficul pe site și de asemenea o mulțime de servicii auxiliare ca asistență tehnică, servicii de email, înregistrarea numelor de domain, intrumente de creare și administrare site-uri și multe altele.
Pentru a alege un hosting pentru web-siteul dvs, trebuie să luați în considerare cîteva aspecte esențiale. Cel mai simplu și ușor în utilizare este Hostingul Virutal. Aceasta este cea mai economă variantă și se potrivește perfect pentru web-siteuri de dimensiuni mici, fără algoritmi complecși de operare. Serverul Dedicat este necesar pentru proiectele mari, în care este necesară instalarea sistemului de operare cu diferite configurații pentru optimizare. Tehnologia de virtualizare oferă posibilitatea utilizării unui Hosting-Cloud care se poate caracteriza prin eficiență, putere și calcule multilaterale, pentru proiectele mici.
Unul din principalele criterii pentru alegerea unui Hosting – Sistemul de operare. De el, v-a depinde instalarea software-urilor specializate pentru susținerea și administrarea site-urilor. Windows sau Linux – sunt cele mai comune sisteme de operare care au diverse avantaje în mod individual. Principala diferență – costul ieftin pentru Linux în comparație cu Windows. A cumpăra Hosting pe Linux, puteți la compania Zhost. Deci să vorbim mai detaliat despre alegerea optimă a unui Hosting.

Alegerea unui hosting – 5 pași esențiali

I Pas – concretizați ce fel de hosting anume, este necesar pentru proiectul dvs.
Nu ve-ți putea alege un hosting optimal, fără a ști concret ceea ce aveți nevoie.
II Pas – înțelegeți care indicatori de putere și eficiență vă satisfac
Cu siguranță aveți nevoie de un hosting stabil, dar cît de mari sunt cerințele tehnice pentru proiectul dvs.
III Pas – determinati cît sunteți gata să plătiți pentru hosting și în ce măsură este calculat bugetul pentru întreținerea hosting-ului
Cheltuielile pentru hosting trebuie să fie îndreptățite și să corespundă cerințelor tehnice ale website-ului.
IV Pas – o atenție specială pentru panelul de administrare
Un panel de administrare funcțional și confortabil este foarte necesar pentru site-ul dvs, devreme ce acesta este, efectiv, ”creierul” acount-ului de hosting.
V Pas – alegerea unui provider care să ofere asistență tehnică calitativă
Asistența este foarte necesară fiindcă în cazuri excepționale, nu orice client va fi în stare să facă față unei probleme tehnice complexe. Iar timpul, cu siguranță, nu trebuie pierdut pe astfel de probleme.

Pentru a vă decide asupra celor cinci pași, merită să răspundeți pentru sine la următoarele întrebări:

  • Ce fel de site creați/aveți (internet-magazin, blog, site-corporativ etc.)?
  • Aveți nevoie de aplicații-Windows pentru proiectul dat?
  • Aveți nevoie de software-uri specializate corespunzătoare pentru site-ul dvs?
  • Cît de mare (sau mic) este volumul de trafic pe site-ul dvs?
Răspunzînd la aceste întrebări ve-ți înțelege mai clar, ce fel de Hosting se v-a potrivi pentru site-ul dvs, și îl ve-ți putea cumpăra la un preț care va satisface necesitățile reale. Compania Zhost mereu este gata să vă ajute în alegerea corectă. Noi vă putem ajuta să alegeți, anume ceea, ce se v-a potrivi optimal preferințelor, necesităților cît și posibilităților dvs financiare.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări