În Anul Nou noi toți trebuie să avem ceva renovat. Compania Zhost perfect conştientizează această tradiție. De aceea, în fiecare an, în luna decembrie noi lansăm tot mai multe servicii noi care vor ajuta clienților noștri a lucra cu servere la un nivel mai eficient.

În data asta actualizările au fost realizate în administrare de servere. În noua configurație veți fi capabili de a instala și  reinstala sistemul de operare fără utilizarea de discuri ISO. De asemenea, veți fi capabili de a instala orice extensie de PHP, veți putea înlocui versiunea de MySQL și să descărcați cea mai largă lista de software-ul pentru nevoile Dvs. Veți primi de la Zhost ajutor în configurarea inițială a celor mai populare versiuni ale CMS. Administrarea serverului de acum presupune configurarea backup-ului mai simple și ușor de înțeles, precum și recuperare de site-uri care sunt descărcate pe VDS de rezervă.

Dvs nu sunteți un cunoscator profund a sistemului de administrare? Noua configurație nu va fi o mare complexitatea pentru Dvs. Veți  asimila abilitați de administrare a serverului și veți fi capabili de a organiza activitatea site-urilor la nivel avansat.

Compania Zhost nu se va opri aici! În Anul Nou, vă așteaptă surprize și mai mari. Vom crea pentru Dvs servicii mai practice!