Ca expert de încredere în domeniul găzduirii web, Zhost oferă o platformă de încredere cu o accesibilitate confortabilă pentru site-ul și afacerea dvs în general. Unicul lucru de care trebuie să ne facem griji este păstrarea datelor dvs și ”asigurarea vieții” site-ului dvs. Astfel, Securitatea are o importanță covîrșitoare deoarece nu trebuie să ne amintim de ea doar în cazul în care întîmpinăm probleme reale de securitate. Atunci poate fi deja prea tîrziu pentru astfel de preocupări. Utilizînd un Hosting cu protecție DdoS vă puteți oferi o funcționalitate și securitate garantată pentru site-ul dvs, chiar și în cazul atacurilor informatice sau infectării.

Ce este DdoS?

Atacurile DdoS – sunt realizate în scopul de a face site-ul dvs neaccesibil prin supraîncărcarea lățimii de bandă sau monopolizarea resurselor sale. Cele mai frecvente atacuri sunt atacurile nivelului 7 (cel mai înalt nivel), al cărui scop este de a supraîncărca sistemul PHP cu cereri. Astăzi riscul de atac este mai mare ca oricînd fiindcă tehnologiile și instrumentele în acest scop, au devenit mai accesibile ca niciodată. Nu doar numărul de atacuri înregistrate a crescut dar și forța lor a devenit cu mult mai mare, adică potențialul lor de a dăuna chiar și cele mai solide infrastructuri pentru site-uri, a crescut destul de serios.

Securitate – calea Zhost

Anti-Ddos hosting de la compania Zhost, este un sistem capabil să asigure securitatea contra unor astfel de atacuri frecvente, pentru proiectul dvs web. Securitatea este o direcție principală în compania noastră. De-a lungul anilor, am experimentat metode de a anticipa, gestiona și de a contracara aceste probleme. Astfel, am reușit să dezvoltăm instrumente inteligente și fiabile care pot face față atacurilor informatice. Aceste instrumente sunt prezentate pe serverele dedicate, cît și pe serverele cloud. Hosting-ul anti-DdoS a fost adaptat pentru protecția diferitor tipuri de servere alese de clienți. Anterior, a fost nevoie de suspendarea temporară a activității site-urilor web care au fost expuse atacurilor DDoS, pentru a preveni deteriorarea întregului serviciu, cît și afectarea resurselor altor clienți. Astăzi, datorită protecției anti-DdoS, aceste atacuri nici măcar nu își ating scopul minimal.

Hosting cu protectie anti-DdoS de la Zhost - garanția securității și performanței

Tehnologie excelentă
Folosim tehnologii moderne și echipamente avansate, care sunt propuse în chirie, la prețuri accesibile, pentru a oferi cea mai bună și sigură găzduire-web pentru fiecare dintre dvs.
Suport tehnic 24/7
Serviciul nostru de asistență tehnică este disponibil 7 ore din 24 pentru a reacționa la orice probleme tehnice ce pot apărea pe parcurs, pentru a nu permite suspendarea funcționării site-ului dvs., nici măcar pentru o secundă.
Conexiune de mare viteză
Toate serverele noastre sunt conectate la cel puțin 1 Gb/s. Folosim serverele cele mai fiabile pentru o conectivitate mai bună și o funcționare fără probleme.

Într-o epocă de evoluție fulminantă a tehnologiilor informatice, orice companie de Hosting este responsabilă să asigure instrumente fiabile pentru securitatea site-urilor găzduite. Pentru a contracara atacurile informatice, Zhost a creat o combinație de metode care analizează traficul în timp real și la viteză mare. Sistemul detectează și interceptează atacurile în mod automat, permițând cererilor legitime de a trece. În plus, echilibrarea încărcării este și mai bună odată cu introducerea PHP, ceea ce mărește viteza de răspuns a serverului. Ca urmare, nu mai există riscul de supraîncărcare și deteriorare a serviciului de găzduire. Programele specializate sunt capabile să determine activitatea naturală și anormală în rândul utilizatorilor, precum și să identifice erorile. Totuși protecția anti-DdoS se poate realiza și prin alte metode. Crearea copiilor de rezervă (back-up) este de asemenea o modalitate. Însă fiecare atac DdoS, împotriva căruia nu s-a organizat o apărare, poate atrage pierderi grele nu doar în ceea ce privesc datele. Pentru a vă proteja de astfel de situații nedorite, vă sfătuim să alegeți neapărat un hosting cu protecție DdoS. Aceasta este o soluție rezonabilă și optimă în favoarea siguranței și performanței site-ului dvs.