Orice web-site are nevoie de web-hosting pentru ca acesta să fie ”Online”. Există niște întrebări esențiale pe care un om de afaceri trebuie să le confrunte înainte de a obține un web-site pe internet. Aveți un bussines-plan? Cît costă hosting-ul ales? Care provider vă poate oferi cea mai optimă variantă? Ce fel de hosting este necesar pentru proiectul dvs? Este, mai ales, esențial să luați în considerare ce fel de platformă este convenabilă și necesară pentru dvs și de asemenea dacă aveți nevoie de un web-programist în scopul dezvoltării site-ului.

Alegerea companiei de hosting

Astăzi există o mulțime de companii de hosting iar fiecare din ele, propun diverse pachete de servicii la prețuri specifice. Este important să știți din start că nu poate exista un hosting ”prea ieftin”. Multe companii propun un hosting ieftin iar apoi ridică prețurile drastic cînd trebuie să actualizați contractul sau cînd aveți nevoie de funcții auxiliare care nu sunt incluse în pachetul de servicii. De asemenea, unii pot garanta suport tehnic iar apoi, fie acesta nu există, fie nu este realizat în mod corespunzător. Compararea tuturor opțiunilor de web-hosting, identificarea avantajelor și dezavantajelor, vă v-a putea ajuta să decideți cu ce companie merită cu adevărat să colaborați. De exemplu, pentru bussines-ul mic și mijlociu, arenda unui server VPS ar putea fi o soluție nejustificată. Pentru aceștia este cu mult mai convenabil să plătească pentru un hosting obișnuit – care este și mai ieftin. Însă atunci cînd există posibilități financiare considerabile, hosting-ul VPS ar putea fi o soluție eficientă. Multe companii și chiar corporații fac această alegere.

Cît costă hosting-ul? Ce influențează prețul?

Dacă comparăm prețurile unui unei gazduiri obișnuite, în raport cu VPS sau VDS, atunci putem observa mai multă ”economie” pentru prima variantă însă evident, mai puțină funcționalitate și performanță. Unii provideri sunt mai mult interesați pur și simplu ”să vă ofere hosting” fără să le pese de consecințele și poblemele ulterioare pe care le puteți întîmpina pe parcurs. Compania Zhost nu are aceeași abordare. Pentru noi contează succesul dvs, de aceea propunem anume variantele care sunt 100% potrivite pentru proiectul dvs, oferind asistență profesională la fiecare etapă, atunci cînd aveți nevoie. Am creat toate condițiile pentru ca să nu aveți îndoieli ca de exemplu ”Cît constă hosting-ul meu cu adevărat? Oare nu plătesc în plus pentru ceea ce nu am nevoie?”. Cu Zhost nu vor exista astfel de îndoieli. Noi vă explicăm clar, argumentat, de ce o anumită variantă este optimă și de ce alta nu are sens.
Prețul pentru serviciile de hosting a scăzut în ultimii ani. Totuși acesta este influențat de cîteva criterii principale:
spațiul pe disc
memoria operativă
accesul la distanță
volumul de trafic dedicat
viteza de conectare
calitatea suportului tehnic
locația fizică a serverelor companiei

Hosting de la Zhost, un preț accesibil

Cu ajutorul Zhost, nu este nevoie să cheltuiți mult pentru a obține la fel de mult. Dacă vă faceți griji referitor la preț atunci, la noi cu siguranță aceste temeri pot dispărea. Este esențial să nu fie desconsiderată calitate însă, de asemenea, e important să nu admitem pierderi financiare. Hosting-ul trebuie să fie o investiție, nicidecum o problemă financiară.

Hosting ieftin se v-a potrivi perfect și va putea permite:

  • o administrare ușoară a proiectului;
  • păstrarea informației în siguranță;
  • alegerea configurațiilor necesare;
  • dezvoltarea site-ului web la un nivel satisfăcător de productivitate.
Dacă decideți să apelați la serviciile de hosting de la compania Zhost, atunci ve-ți asigura proiectului dvs: siguranță, performanță și o gamă variată de instrumente pentru dezvoltarea acestuia. Echipa noastră de specialiști v-a fi mereu gata să vă ofere ajutorul de care aveți nevoie. Costul pentru hosting la noi, va fi apreciat de orice om de afaceri, indiferent de amploarea proiectului. Zhost – o alegere sigură pentru hosting, la prețuri accesibile pentru toți.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări