Găzduirea web, poate fi comparată cu un teren pe care vă construiți propria casă. Acest spațiu este rețeau globală internet, locul unde postați toate datele pentru proectul dvs. Html – este un limbaj de programare, utilizat adesea pentru crearea site-urilor web. Hosting Html - este o soluție excelentă pentru întreținerea site-ului dvs pe internet și asigurarea funcționalității stabile a acestuia.
Dacă aveți un nume de domen dar nu aveți hosting, este ca și cum ați avea adresa, dar nu casa în cauză. Puteți să le indicați vizitatorilor încotro să meargă dar nu ve-ți putea să le arătați nimic atunci cînd vor ajunge acolo. De asemenea, puteți avea hosting și puteți construi un castel, dar nu le veți putea indica vizitatorilor locul acestuia, dacă nu ve-ți avea numele de domen. Astfel dacă aveți hosting și nume de domen, acest lucru vă perimite să indicați vizitatorilor unde să vă găsească pe internet și care sunt avantajele colaborării cu dvs. De aceea, orice afacere, care își dorește să fie ”online” are nevoie neapărat de hosting.

Principalele Caracteristici ale unui hosting HTML

Planul de hosting poate fi prezentat fizic, virtual sau poate fi prezentat într-o combinație din ambele modalități, în funcție de modul de aplicare;
Hosting Html oferă o prezență online permanentă;
Permite utilizatorilor să realizeze procese intensive de lucru și să stocheze cantități mari de informații;
Utilizatorii pot alege un plan de Hosting comun, care poate fi apoi mărit în funcție de necesitățile lor.
Compania Zhost propune, la prețuri accesibile, Hosting pentru site-uri în bază Html, care se va manifesta prin siguranță, fiabilitate și perferomanță.

Asistență completă 24/7
Specialiștii noștri calificați garantează o asistență tehnică profesională cît și consultare calificată la orice etapă a colaborării cu noi. Puteți obține asistența și consultările necesare 24 pe zi, 7 zile pe săptămână, în 365 de zile din an.
Site-ul dvs – mereu online
Accesibilitatea și stabilitatea este garantată fiind demonstrată de indicatorul de uptime, care la noi nu este mai mic de 99,5%. În acest mod, nu ve-ți pierde clienții și nu ve-ți ști de probleme tehnice legate de site. De toate aceste întrebări se vor ocupa specialiștii noștri în mod anticipat.
Viteză și performanță
De ce acești parametri sunt întratît de importanți? De fapt, e evident. Cu siguranță nu vă doriți ca un eventual vizitator să părăsească site-ul dvs, fără să aștepte pînă cînd o pagină se v-a încărca definitiv. Vizitatorii nu așteaptă niciodată pe internet, aceștia în doar cîteva secunde, vor trece pe site-urile concurenților dvs. De aceea un hosting Html de încredere este necesar pentru a asigura o performanță și viteză ridicată pentru site-ul dvs.
Securitate și fiabilitate
Atunci cînd site-ul dvs nu este activ, acest lucru se v-a reflecta negativ asupra afacerii dvs și astfel riscați să pierdeți bani. Dacă hakerii vor obține acces la baza de date a site-ului dvs, aceștia pot fura informație și pot instala viruși care ar putea afecta chiar și calculatoarele vizitatorilor site-ului dvs. Este greu de imaginat consecințele. Securitatea pe internet este o prioritate pentru toți în zilele noastre, de aceea e important să alegeți un Hosting care presupune instrumente de încredere pentru a garanta siguranța site-ului dvs.
Pentru îndeplinirea cerințelor enumerate mai sus, adresațivă la Host-Providerul №1 în Moldova – Zhost. Hosting Html - un serviciu calitativ, de la Zhost și o soluție ideală pentru asigurarea stabilității și performanței site-ului dvs.