Mulți dintre clienții serverelor de hosting, deseori, se întreabă despre faptul cum se întocmește prețul la serviciile de hosting cu plată. Având în vedere faptul că amenajarea serverului necesită cunoștințe speciale și abilități rare, care au puțini din numărul mediu al utilizatorilor de rețea; pentru mulți rămâne neclar modul de organizare a hosting-ului și care este prețul real. În acest articol, vom enumera factorii principali care influențează la formarea costului hostingului și vom răspunde la întrebările de bază care pot fi legate de tematica stabilirii prețurilor al activității profesioniste IT - rare, dar extrem de cerute.
hosting

Din ce noi obținem prețul pentru hosting?

De la sine, serverul costă bani. Acesta este utilajul profesional, care se asamblează din mai multe piese și necesită îngrijire permanentă și reînnoire. Un server poate conține mai multe surse web de la diferiți clienți. În acest caz, fiecare utilizator al serviciilor de hosting plătește o valoare proporțională a resurselor, care sunt utilizate pentru site sau mai multe site-uri ale sale.

3 componente ale costului:

Consumul de energie electrică
achitarea lucrărilor de personalul
prețul pentru un software special
După cum vedeți, de fapt, prețul de server - nu este cea mai grea întrebare dintre toate acelea, care vă poate dezorienta industria serviciilor de hosting. Compania Zhost întotdeauna tinde să organizeze furnizarea serviciilor personalizate la nivelul cel mai practic și convenabil pentru client. De aceea, pe paginile tematice ale site-ului nostru veți găsi întotdeauna informații actuale, cu privire la plata serviciilor de hosting, și, de asemenea, cu privire la ofertele sezoniere, reduceri și perioada de testare, care se acordă fiecărui client nou.
Andrei
Șeful secției de administrareaa sistemului