Pentru toți cei a căror activitate are tangențe cu internetul, mai devreme sau mai tîrziu, apare necesitatea de a avea un Server. În zilele noastre, serverele Vps sunt destul de ieftine pentru proiectele personale și de asemenea destul de sigure și de încredere. Cu ajutorul unui server vps, veți obține o adminisistrare totală pentru serverul întreg. Desigur, acesta este un server virtual, dar în majoritatea cazurilor (cu excepția celor foarte dificile) acesta v-a lucra exact ca un server fizic.

VPS, sau server virtual VPS – este o soluție de web-hosting propusă frecvent de providerii de hosting. Unele companii aleg VPS, deoarece își doresc mai multă libertate pentru configurații și de asemenea procese mai fiabile și mai sigure, însă nu toți sunt gata să investească o cantitate mare de resurse financiare, într-un server-VPS.
Avantajele care confirmă că a cumpara un server VPS – este o soluție excelentă
a
posibilitatea de a configura serverul după propriile cerințe
b
disponibilitatea de memorie necesară
c
panel de administrare confortabil
d
productivitate sporită
e
drepturi și control total în utilizare
f
posibilitatea de control în Sistem a oricăror fișiere
g
instalarea și configurarea oricărui sistem de operare
Cumpara VPS server – o soluție excelentă pentru multe companii mari și proiecte serioase pe internet. Fiindcă cumpărarea serverului, oferă o mulțime de posibilități pentru dezvoltarea multilaterală a proiectului dvs pe internet. Mai ales, proiectele mari au nevoie de resurse și asistență tehnică pe măsură. Dezvoltarea permanentă presupune și necesitatea aplicării unor noi posibilități. În asemenea cazuri, pentru a mări substanțial posibilitățile, este necesar a cumpara un server VPS care va asigura caracteristici tehnice puternice cît și resurse utile pentru proiect. Mașina virtuală v-a asigura securitatea informației pe site-ul dvs.

Zhost vă garantează:

cost rezonabil
stocarea în siguranță a informațiilor
gestionarea confortabilă a serverului
trafic nelimitat
funcționarea stabilă a serverului VPS
Compania Zhost este un partener de încredere! Garanția calității și prețurile accesibile vă sunt garantate. Noi suntem mereu gata să vă ajutăm să dezvoltați proiectul dvs pe internet, pentru ca acesta să fie cu adevărat – de succes.
Ecaterina
Șef al departamentului de vînzări