Serverul Virtual Dedicat (VDS) se potrivește ideal pentru clienții care au nevoie de resurse dedicate pentru aplicații de maximă importanță, cu toate avantajele Cloud Server, cu o dedicare garantată a amplasării datelor în mod independent însă fără costul unui server dedicat complet.

Ce este VDS?

Serverul virtual dedicat – este o mașină de calcul virtuală care se caracterizează prin dedicarea resurselor pentru web-siteuri mari și aplicații. A cumpăra VDS server – este o opțiune excelentă pentru afacerea dvs pe internet. Serverul virtual dedicat – este un server, care oferă o mulțime de posibilități multilaterale. VDS se consideră unul din cele mai puternice servere dedicate. Este posibilă lansarea mai multor sisteme de operare pe VDS. Cu ajutorul VPS (Virtual Private Server) acest lucru este imposibil. De aceea arendarea unui server dedicat – este o soluție excelentă atît financiar, cît și oferă o mulțime de posibilități pentru site.

Posibilitățile VDS

1
funcționare stabilă și păstrare sigură a informației;
2
asigurarea funcționării serverului 24/24, fără întreruperi;
3
oferirea drepturilor depline adminsitrative (root);
4
efectuarea modificărilor pentru software-uri precum și schimbarea sistemului de operare;
5
crearea copiilor de rezervă (back-up);
Serverele virtuale dedicate permit utilizarea posibilităților dedicate ale procesorului și memoriei operative a Server-ului. Aceasta este o alegere excelentă atunci cînd Hosting-ul comun nu este suficient însă costurile pentru cumpărarea unui server dedicat nu sunt îndreptățite. Înainte ca serverul să se conecteze la internet, se realizează instalarea sistemului de operare Linux cu indicarea IP-ului dvs fix.

Avantajele Hostingului VDS

În primul rînd, un avantaj esențial îl constituie: neîmpărțirea sistemului de operare cu alți utilizatori, cu excepția posibilității accesului altor site-uri la file-urile dvs. Adaptarea Serverelor VDS pentru satisfacerea cerințelor dvs, poate fi obținută cu ajutorul setărilor, utilizînd propriul sistem de operare pentru gestionarea bazelor de date ca PHP, MySQL etc. Voluml de memorie operativă va fi accesibil doar pentru serverul dvs VDS, care poate fi restartat fără a afecta altele.

A cumpăra VDS server – înseamnă a-ți asigura o mulțime de avantaje excelente pe care este necesar să le luați în considerare

  • Procesor puternic
  • Posibilitatea de gestionare și administrare
  • Cantitate mare de memorie operativă
  • Simplitate și ușurință în utilizare
  • Siguranță și fiabilitate
  • Economie
A cumpăra un VDS server de la compania Zhost – e profitabil, confortabil și calitativ. Dacă nu sunteți siguri în alegerea unei variante ce v-a satisface cerințele proiectului dvs, contactați-ne, iar specialiștii noștri vor fi mereu gata să vă indice o soluție optimală atît tehnic cît și financiar.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări