Выбирая сервер для своего ресурса, следует исходить из эффективности, экономичности и безопасности. Вообще об аренде или покупке стоит задуматься, когда обычный хостинг не справляется с объемами нагрузки, возложенными на него. Чтобы понять почему именно аренда dedicated сервера представляет собой верное решение в пользу независимости и безопасности, необходимо рассмотреть всего преимущества. И так все по порядку. Atunci cînd faceți alegerea unui server pentru proiectul dvs pe internet, trebuie să porniți de la idenficarea: eficienței, siguranței și a economiei resurselor financiare în acest scop. În general trebuie să luați numaidecît în considerare arenda sau cumpărarea unui server, doar atunci cînd un Hosting obișnuit nu mai reușește să facă față sarcinilor tehnice. Pentru a înțelege de ce arenda unui server dedicat v-a constitui o bună opțiune, în favoare siguranței și independenței, trebuie să idendificăm mai întîii avantajele sale. Însă despre toate într-o ordine.

Ce este serverul dedicat?

Dedicated Server – este o mașină de calcul fizică, dedicată Hosting-ului doar pentru un singur client sau companie. De regulă serverul dedicat, permite clientului să își aleagă sistemul de operare după propriile preferințe. Ceea ce este unic la acestă server, este faptul că permite utilizatorului un control total asupra resurselor de calcul.

5 Avantaje principale ale serverului dedicat

1
Configurarea
Oferirea independenței și a controlului, care nu poate fi oferit de alte soluții Hosting. Faptul că Serverul este dedicat anume pentru un singur utilizator, oferă posibilitatea adaptării mașinii de calcul, la necesitățile și cerințele speciale ale clientului.
2
Funcționare neîntreruptă
Oferă posibilitatea de a obține o productivitate sporită și o stabilitate sigură, pentru ca funcțiile să lucreze permanent, fără întreruperi. Clienții nu așteaptă, de aceea este esențial să asigurați web-siteului dvs stabilitate 24/24 astfel încît să nu vă confruntați cu probleme tehnice care ar putea lua timp considerabil, timp pe care l-ar putea folosi concurenții în defavoarea afacerii dvs.
3
Lipsa suprasolicitării serverului
Desigur poate exista o anumită suprasolicitare a serverului însă problemele nici nu vor fi simțite fiindcă serverul dedicat este cu mult mai capabil să reziste unui volum mare de calcul decît în cazul unui Hosting obișnuit care v-a ceda ușor. Chiar și cu o supraîncărcare puternică, ve-ți putea fi liniștit că mașina de calcul își v-a îndeplini sarcinile stabil, fără devieri.
4
Siguranță
Clienții care utilizează o platformă dedicată, vor putea seta personal software-urile antivirus în scopul asigurării securității site-ului. De regulă, considerînd funcțiile caracteristice, serverele dedicate au imunitate de fier și doar în cazuri excepționale pot suferi întreruperi.
5
Asistență tehnică
Arenda serverului dedicat trebuie să fie însoțită de un nivel corespunzător a asistenței tehnice. O asistență sigură și eficientă v-a garanta în plus, o funcționare stabilă 24/24. În cazuri excepționale, nu orice companie v-a putea rezolva problemele tehnice, de aceea asistența este responsabilitatea companiei de Hosting și este strict necesară.

Zhost – Hosting provider de încredere în Moldova

Colaborarînd cu compania Zhost – cea mai bună companie de Hosting în Moldova, fiecare client își v-a putea asigura o platformă eficientă pentru susținerea calitativă a propriului proiect pe internet. Toate avantajele enumerate mai sus, vă pot fi oferite de Zhost. În plus, dacă arendați un server dedicat, la noi, specialiștii noștri vă vor oferi un nivel de asistență calitativ:

copierea de rezervă a datelor (back-up);
monitorizarea minuțioasă a serverului și postarea informației pe acesta;
actualizarea sistemului de operare;
recuperarea datelor în cazuri excepționale de întreruperi;
Cumpăra dedicated Server sau arendează unul cu ajutorul Zhost. Puteți obține un server dedicat la prețuri avantajoase, beneficiind de asemenea de siguranță, stabilitate pentru website-ul dvs. Arendare server dedicat de la Zhost – o soluție garantată în favoarea independeței și siguranței proiectului dvs pe internet, cît și afacerii dvs.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări