Hosting-ul Drupal, presupune folosirea celui mai comun limbaj de programare: PHP. Toate pachetele de servicii pe bază Linux de la Zhost propun o asistență fiabilă, în baza necesităților dvs. Aproape orice companie serioasă, care intenționează să participe și să se dezvolte pe Internet, se confruntă cu nevoia unui Hosting stabil și eficient. Este necesar să se facă o alegere în favoarea furnizorului, care va asigura o găzduire economică, profitabilă și de înaltă calitate pentru îndeplinirea obiectivelor și sarcinilor stabilite.

4 motive esențiale, pentru alege Hosting Drupal

1
Server Dedicat
Obțineți un hosting Drupal dedicat, optimizat și performant. De asemenea beneficiați de toate avantajele unui server dedicat care v-a lucra exclusiv pentru site-ul dvs, cu posibilitatea instalării sistemului de operare preferat și tuturor software-urilor necesare.
2
Un nivel înalt de securitate
Informația dvs va fi păstrată în siguranță pe serverele noastre performante, dotate cu sisteme de operare integrate cu toate instrumentele necesare, pentru gestionarea informației site-ului dvs. De asemenea, mecanismele noastre de siguranță vor garanta o securitate maximă 24/24, 365 de zile pe an.
3
Consolă comodă
Platforma Drupal hosting, include o consolă strategică de administrare care v-a deveni familiară pentru orice utilizator. Acest lucru vă v-a ajuta să gestionați site-ul în mod eficient, utilizînd informația și făcînd modificările necesare, oricînd aveți nevoie.
4
Gestionarea copiilor de rezervă (back-up)
În platforma Drupal, vă este oferit un instrument eficient de creare a copiilor de rezervă într-un spațiu delimitat de rețea. Acest lucru vă va permite păstrarea în siguranță a datelor și reutilizarea acestora oricînd aveți nevoie de ele. Copiile de rezervă sunt necesare pentru a vă asigura în plus, fiindcă nimeni nu poate fi asigurat definitiv împotriva atacurilor cibernetice sau altor probleme tehnice.
Noi înțelegem perfect faptul, că multitudinea de opțiuni poate crea complicații atunci cînd doriți să vă decideți asupra unei anumite soluții de hosting pentru site-ul dvs. Însă ceea ce știm din experiență, este faptul că Drupal hosting niciodată nu a dat greș pentru nimeni. Drupal hosting este o alegere sigură în favoare siguranței și administrării fluide a unui web-site.

Cu ajutorul serviciilor de găzduire și a soluțiilor Drupal de la Zhost obțineți:

  • O infrastructură stabilă care oferă stabilitate și administrare eficientă
  • Cea mai sigură soluție de hosting cu caracteristici înalte de securitate
  • Instrumente eficiente pentru rezolvarea diverselor probleme de gestionare a web site-lui
  • Un preț accesibil și suport tehnic non-stop din partea companiei
Nu contează ce fel de web-site aveți. Fie că aveți un site obișnuit, blog sau magazin online – Drupal Hosting v-a coincide perfect cu oricare. Unicitatea platformei constă în faptul că ve-ți putea realiza modificări oriunde vă aflați și oricînd aveți nevoie de ele. Tot conținutul este stocat într-o bază de date iar atunci când ve-ți deschide web site-ul, informația va fi afișată într-un mod dinamic și accesibil pentru orice utilizator. Adresațivă la noi și obțineți chiar acum un Hosting de încredere și eficient, de la Host-providerul № 1 în Moldova. Zhost – cea mai eficientă soluție de găzduire web site-uri în Moldova.