Aveți nevoie de un server ieftin pentru jocurile online? Atunci avem soluția. Cu ajutorul VPS puteți să vă bucurați de o găzduire rapidă și sigură pentru jocurile online, la un preț favorabil pentru serverul dedicat. VPS deține toate caracteristicile unui server dedicat: siguranță, fiabilitate, performanță și universalitate. Dar ceea ce îl deosebeștem, este prețul cu mult mai ieftin, de aceea trebuie numaidecît de luat în considerare varianta unui server VPS pentru jocurile online.

De ce este necesar hosting pentru jocuri?

Serviciile de găzduire online, pentru iubitorii de jocuri, sunt un aspect destul de important pentru întregul proces de joc. Desigur, un gamer poate avea un calculator performant dar dacă ping-ul va fi uriaș, jocul nu v-a reprezenta cu adevărat plăcere. Un proces de joc fluid, cu un ping minim, poate fi oferit doar de un hosting eficient și fiabil. Totuși pentru cei care nu cunosc termenul ”ping” v-om lămuri puțin situația. Ping – este, într-o măsură oarecare, rata întîrzierii vitezei de transmitere a semnalului pe internet. Să luăm, de exemplu, jocul cunoscut de toți: Counter Strike. Dacă indicatorul de Ping este mare, atunci jocul v-a întîrzia și nu se v-a desfășura ”online” - adică în timp real. Din cauza unui semnal slab ve-ți rămîne mereu în urma altor jucători. Chiar dacă conexiunea v-a întîrzia cu cîteva secunde, fiecare gamer știe că aceste cîteva clipe, pot decide mult în timpul jocului. De aceea ridicarea vitezei semnalului, este un aspect important în jocurile online.

Criterii de alegere a hosting-ului pentru jocuri

Un indicator de ping scăzut
Ping - intervalul de timp dintre conexiunea la server și răspunsul său la rețea. Cu un ping mare nicidecum nu vă ve-ți putea bucura de joc.
Centrul de date (database)
Locația apropiată este extrem de importantă pentru dvs. Distanța prea mare de server are un efect negativ asupra indicatorilor de ping.
Software-ul puternic
Asigurarea funcționării stabile a serverului de jocuri vă poate fi asigurată doar de un software puternic și modern.
Sprijin
Un nivel ridicat de suport și de servicii prin telefon, e-mail sau chat online va oferi mai mult confort în timpul jocului.
Management
Confortul, ușurința și funcționalitatea panoului de control permit efectuarea rapidă a modificărilor necesare.
Servicii suplimentare
Disponibilitatea lor oferă o funcționare calitativă, fiabilă și sigură a caracteristicilor jocului (blocarea player-ului, înregistrarea, statisticile).

Care servere se potrivesc cel mai bine pentru hosting jocurilor online?

Serverele dedicate sunt o preferințăr recomandată pentru găzduirea serverelor virtuale pentru jocuri pentru majoritatea iubitorilor de jocuri online. Jocurile online celebre, folosesc servere dedicate fiindcă acestea oferă posibilitatea utilizării de 100% a serverelor, obținînd în același timp siguranță, eficiență, viteză înaltă și securitate.

Căutați un server pentru jocuri online în Moldova? Atunci adresați-vă la compania Zhost. Un preț accesibil și nivelul înalt de servicii sunt principalele noastre avantaje. Zhost – cel mai bun Hosting-provider din Moldova.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări