Practic, orice companie care intenționează să se dezvolte și să aibă o prezență solidă pe internet, se confruntă cu necesitatea unui Hosting rapid și calitativ. Este necesar să se facă alegerea în favoarea acelui Hosting-Provider care v-a garanta rezolvarea sarcinilor pentru proiectul online pentru a oferi garanțiile siguranței și a eficienței serviciilor de Hosting. Iar toate astea e de dorit să fie oferite la prețuri decente astfel încît colaborarea să fie cu adevărat o investiție.
Serviciile de hosting se referă la oferirea serverelor: virtuale, dedicate și virtual-dedicate pentru susținerea proiectelor online. În dependență de potențialul companiei și complexitatea proiectului se poate deduce care server este necesar. Compania Zhost propune o colaborare în urma căreia veți obține un Hosting sigur, rapid și calitativ.

Servicii moderne calitative
Compania Zhost, vă propune un hosting rapid și calitativ pentru site-uri, indiferent de complexitatea acestora. Soluțiile inovatoare, profesionalismul și experiența solidă în domeniul IT, ne permite să oferim tuturor clienților, platforme moderne, eficiente și calitative pentru Hosting. Datele dvs vor fi păstrate în siguranță pe serverele noastre de ultimă generație, cu sisteme de operare preinstalate, care vor oferi o funționare stabilă și fluidă pentru site-ul dvs.
Servicii profesionale de Hosting pentru site-uri
Dacă sunteți un om de afacere care dorește să-și dezvolte bussines-ul pe internet, sau pur și simplu doriți să deschideți un blog personal, atunci aveți nevoie de Hosting. La noi ve-ți găsi pachete de servicii pentru Hosting care se diferențiază prin caracteristicile tehnice și cantitatea funcțiilor adiționale selectate de client. Toate acestea la prețuri rezonabile. Fiecare pachet de servicii, este oferit cu un nivel corespunzător de asistență, posibilitatea măririi spațiului pentru date, a dimensiunii benzii, precum și compatibilitate cu ultimele software-uri disponibile.
O gamă completă de servicii/produse pentru Hosting
Hosting convenabil, calitativ și rapid – acesta este prenumele nostru. Capacitatea noastră de a înțelege problemele tehnice, precum și resursele noastre pot garanta calitatea echipamentului pe care îl alegeți cît și asistența noastră de încredere pentru configurare. Devreme ce fiecare afacere pe internet este unică, planurile noastre de Hosting se încep de la servicii de Hosting pentru proiectele abia în dezvoltare, pînă la servere dedicate puternice, pentru proiectele mari pe internet, care au nevoie de platforme corespunzătoare.

Cu ajutorul nostru, chiar și cel mai ieftin hosting vă va oferi posibilitatea:

a
să controlați website-ul în mod confortabil și să faceți schimările de rigoare;
b
să păstrați informația în siguranță;
c
să obțineți o viteză decentă pentru download și upload;
d
să alegeți configurațiile necesare;
e
să dezvoltați website-ul pe o platformă de încredere;
Zhost – este cea mai bună soluție! Puteți afla la noi ce înseamnă cu adevărat un Hosting calitativ și de încredere în Moldova. Specialiștii noștri vor oferi toată asistența tehnică de care aveți nevoie, fiindcă aceștia înțeleg toate subtilitățile domeniului IT. Adresați-vă la noi pentru servicii de Hosting rapid și calitativ!
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări