Cu instrumente gratuite și web-hosting ieftin oricine poate beneficia de un magazin-online cu un catalog de rigoare și o mulțime de pagini interesante pe internet. Magazinele online sunt foarte dinamice. Dar în comparație cu site-urile obișnuite necomerciale, acestea necesită cu mult mai multe posibilități – deci, cerințe tehnice. De regulă, proiectele pe internet destinate comerțului electronic, sunt desul de voluminoase atît în planul numărului de pagini cît și în ceea ce privește programarea și traficul suportat. Importanța hosting-ului unui magazin-online nu trebuie subestimată deoarece crash-urile, viteza mică de încărcare sau alt gen de probleme, ar putea duce la pierderea clienților și în consecință pierderi financiare.
Există o serie de factori care trebuie luați în considerare atunci când alegeți cea mai bună opțiune de hosting pentru un magazin online
Suport pentru comerțul electronic și software-ul CMS
Control total asupra software-ului pentru comerț
Posibilitățile și funcțiile bazelor de date
Nivelul complexității administrative
Instrumentele oferite pentru administrare și menținere
Securitatea informațiilor despre clienți
Acces pentru vizualizarea fișierelor de eroare
Hosting pentru un magazin online vă oferă mai mult control asupra el. Un impact pozitiv asupra brandingului de afaceri, ceea ce face trecerea la un alt web hosting mai ușoară, și poate fi mai rentabilă. O resursă cu încărcare mare, care este vizitat de un număr mare de utilizatori, unde se face achiziții de plata - fiți de acord, nu este ușor de controlat. În cazul în care magazinul online se dezvolta numai, este mai bine să se gândească în prealabil și să profite de serviciul de hosting pentru magazin online.
Site-ul de comerț electronic este de obicei mai greu de construit și gestionat decât un proiect tipic. Dacă alegeți un plan de găzduire care oferă o combinație de resurse dedicate, cu o administrare simplă, securitate sigură și capacitatea de a sprijini creșterea, puteți construi un magazin online care cu siguranță v-a reuși să depășească așteptările clienților.

3 Factori care influențează eficiența site-ului dvs eCommerce

Resursele și caracteristicile hostingului

Caracteristicile pe care trebuie să le posede hosting-ul: putere, performanță, accesibilitate și securitate. Găzduirea pentru un magazin-online, la fel ca și alte proiecte de internet voluminoase, trebuie să dețină următoarele resurse esențiale: memorie operativă, spațiu pe disc, procesor puternic. Aceste resurse trebuie să asigure o funcționare cît mai stabilă pentru site.

Viteza de upload/download

Viteza descărcării unui site-web, este direct legată de timpul de răspuns și încărcare a serverului. Ratele de viteză de încărcare afectează mai multe aspecte de care depinde profitul dvs: răspunsul motoarele de căutare, trecerea utilizatorilor către concurenți, scăderea comenzilor și a veniturilor din vânzări din cauza încărcării dificile. Pentru a evita această influență negativă, aveți nevoie de o găzduire fiabilă și rapidă.

Stabilitatea funcționării

Disponibilitatea unei găzduiri stabile pentru comerțul pe Internet, garantează că magazinul dvs. online va fi disponibil clienților întotdeauna. În cazul în care potențialii cumpărători nu ajung la site-ul dvs., firește că produsele dvs. nu vor fi achiziționate și în cazul cel mai grav, utilizatorii pot ajunge la concurenți. Stabilitatea funcționării prevede:propriul panou de administrare pentru hosting, suport tehnic de înaltă calitate, instrumentele de securitate pentru siguranța web-siteului.
Zhost - este un sistem de servicii competent, pentru găzduirea oricărui magazin online, la prețuri accesibile, cu garanția unui suport tehnic calificat și profesional. Zhost – partenerul de hosting nr.1 în Moldova
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări