Fiecare om de afaceri probabil, măcar odată, s-a gîndit să-și creeze un site pentru promovarea propriului bussines. Numele de domeniu și Hosting-ul – sunt elementele esențiale pentru a înfăptui asta. Prezența permanentă Online, precum și posibiltatea utilizatorilor de a găsi afacerea dvs Online, sunt principalele condiții pe care le asigură serviciile de Hosting. Găsirea unei soluții optimale care v-a corespunde site-ului dvs, poate fi un proces destul de lung. Unii încearcă să caute un Hosting Gratuit, însă trebuie să ne adaptăm cu realitatea că el pur și simplu nu există. Publicitatea unui Hosting gratuit, nu are nici un sens și nici aplicare reală. Totuși, pentru poiectele mici, se pot găsi Hosting-uri destul de ieftine care vor suporta intensitatea proceselor de calcul medii. Important este să înțelegeți care sunt cerinețele reale de Hosting pentru proiectul dvs pe internet.

Garanții de la compania Zhost

Un Hosing rapid, sigur și performant costă bani. Cu Zhost puteți beneficia de prețuri acceptabile. Dacă sunteți interesat de o găzduire-web sigură și avantajoasă, adresați-vă la Zhost. Specialiștii noștri vă garantează:
un nivel înalt de servicii de calitate
o gamă largă de opțiuni accesibile
păstrarea în siguranță a informațeii dvs
deservire tehnică profesională 24/24h, 7 zile pe săptămînă

Doar la noi puteți găsi prețuri optimale pentru pachetele de servicii de care aveți nevoie pentru web-siteul dvs. Zhost – Hosting-Provider №1 în Moldova. Compania Zhost propune diferite pachete de Hosting care se diferențiază după preț și evident, după posibilitățile și funcțiile particulare pe care acestea le presupun. De exemplu varianta de Hosting Jino este cunoscut încă din 2004. Pentru cei care doresc să plaseze site-uri în internetul rusesc, Jino – este o opțiune ideală, la un preț foarte accesibil.

Caracteristicile hosting-ului Jino

Simplitate în utilizare
Panel de control confortabil – prezența unei aplicații de file-management care v-a permite încărcarea și descărcarea rapidă a datelor necesare pe server. Acest Hosting este foarte recomandat pentru începători. Funcțiile disponibile pot fi activate și dezactivate după necesitate.
Uptime - 99,4 - 99,8%
Este asigurată o performanță stabilă datorită sistemului Jino, care permite o funcționare fluidă și stabilă pentru orice site, de orice fel de complexitate. Sistemul a suportat între timp și anumite modificări. Astfel, păstrarea informației a devenit cu mult mai sigură.
Funcții auxiliare – poșta electronică
Aceasta este o funcție cu plată și după necesitate poate fi activată sau dezactivată. Totuși poșta electronică de la Jino este utilă și rămîne mereu confortabilă și foarte practică în utilizare. Chiar și un începător se poate descurca cu funcțiile și posibilitățile acesteia.
Beneficiați de servicii de Hosting calitativ de la compania Zhost și primiți chiar acum un Hosting Jino la un preț avantajos pentru proiectele mici pe internet. Specialiștii noștri vor fi mereu pe fir, la fiecare etapă a colaborării cu noi. Asistența profesională vă este garatată. Alegeți o găzduire-web de la providerul nr. 1 în Moldova – Zhost.