Gazduire Joomla - este un serviciu, special conceput pentru cei care doresc să găzduiască site-ul pe o platformă populară, dar nu doresc să piardă timp pentru descărcarea, despachetarea și instalarea software-ului pentru sisteme de management al conținutului (CMS) Joomla. Popularitatea acestui CMS se datorează, pe de o parte, ușurinței de utilizare iar pe de altă parte, multitudinii de template-uri de design și plugin-uri care pot fi folosite fără a ieși din panelul de administrare. Panoul de control Joomla este ușor de utilizat și intuitiv. Aveți ocazia să începeți rapid administrarea, fără a avea multă experiență în gestionarea CMS.

6 motive pentru alegerea Joomla Hosting de la compania Zhost

Viteză excelentă - SSD 100%

Site-ul dvs. va funcționa pe discuri SSD pure, de 5 ori mai rapid decât pe HDD. SSD funcționează ca o unitate flash, oferind instantaneu informații la cerere. Poți să navighezi rapid de la o pagină la alta, fiindcă discurile SSD descarcă site-ul aproape instantaneu.

Asistență tehnică 24/7

Specialiștii noștri calificați garantează suportul tehnic profesional pentru fiecare client. Puteți obține asistența și consultările necesare 7 ore pe zi, 7 zile pe săptămână în 365 de zile din an.

Site-ul dvs. - întotdeauna online

Un indicator ridicat de uptime (nu mai mic de 99,5%) va asigura disponibilitatea site-ului dvs. pentru vizitatori oricînd. Astfel, nu ve-ți pierde potențialii cumpărători și nu ve-ți avea de aface cu probleme de ”migrare” a clienților de pe site-ul dvs din cauza problemelor tehnice.

Joomla - popular în întreaga lume.

Joomla este popular în întreaga lume și este folosit de milioane de site-uri Web. Joomla este un sistem eficient și fiabil de gestionare a conținutului pentru site-ul dvs., care oferă oportunități excelente fără a necesita abilități obligatorii și cunoștințe de programare. De aceea este una dintre cele mai populare din lume.

Joomla este ușor de folosit

Panoul de control al programului Joomla este intuitiv și puteți începe să lucrați rapid cu acesta, chiar fără a avea experiență gestionarea CMS. Există, de asemenea, descrieri detaliate ale produselor și forumuri în care sunt discutate toate întrebările frecvente.

Eficiență și universalitate

Un site care rulează în Joomla - este practic, orice site, de la un blog obișnuit la un proiect de afaceri puternic sau portal de informativ. Pe Joomla, creați și magazine online, utilizând plug-in-urile corespunzătoare. În toate aceste cazuri, Joomla rămâne un sistem eficient, actual și nu își pierde avantajele.
Echipa noastră de experți cu experiență în domeniu, cunoaște toate subtilitățile legate de găzduirea site-ului cu ajutorul Joomla. Colaborând cu Zhost, veți obține un Hosting Joomla calitativ, eficient și de încredere pentru site-ul dvs.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări