Cumpărarea unui hosting și domeniu este o parte integrantă, dacă vă decideți să obțineți propriul site. Site-ul dvs. nu poate exista doar pe computerul personal. Ar trebui să fie disponibil pentru orice utilizator din reteaua internaționala de Internet. Pentru a face acest lucru, site-ul dvs. trebuie să fie plasat pe un hosting. Fiecare site web - este o informatie scrisa, materiale foto și video, elemente grafice și multe altele. Toate acestea - sunt fișiere care au greutatea lor și trebuie să fie depozitate undeva. Hosting este un server pe care se află fișierele. În plus, hosting-ul satisface necesitatile funcționale a site-ului, ca acesta sa fie capabill să se afișeze corect pe internet și sa-si efectueze misiunea.
Ecaterina
Șef departament vânzări
La rândul său, internetul este o multime de retele unite una cu alta, care indeplinesc functia de transmiterea informatiei, accesul careia functionaza neîntrerup. Fiecare server - este un computer puternic (sau mai multe), care trebuie să fie echipat cu un software special. Un astfel de calculator este întotdeauna conectat la canal și are un acces la Internet de mare viteză la o rețea globală. Toate acestea fac sa fie posibilă nu doar pastrarea, ci si face ca site-ul dvs. sa fie accesibil pentru a vizualiza și implementa diferite procese pe resursa.

Achizitionarea numelor de domenii în orice zonă

Achizitionarea domniului necesar reprezinta numele site-ului si adresa domiciliului său. Cumpărind domeniul, dvs. alegeti zona de domeniu, care indică originea geografică a site-ului, de exemplu, aveți nevoie de a cumpăra un MD domeniu sau .ru .ua .rf etc. În afara de aceasta, există domenii .com .org .biz și altele care să indice scopul comercial a resursei web sau aparținerea diferitor tipuri de organizatii (.org). Numele site-ului se înregistrează pina la denumirea zonei de domeniu și este responsabil pentru ideea, domeniul de aplicare, specificitatea și tot ceea ce arată conținutul site-ului. Site-ul zhost.md oferă servicii companiilor Zhost, deaceea am ales coincidenta denumirii site-ului cu numele companiei.

Achizitionarea numelui domeniului: Pasul 3

Verificare anumelui domeniului
Achitarea achizitionarii dmeniului
A primi acces la management

Achizitionarea domeniului si hosting-ului

Domeniile și hosting sunt părțile structurale de bază ale oricărui site. Cu toate acestea, proprietar de hosting nu puteti deveni. Il luati in arenda ca pe un apartament, o mașină, sau orice alt bun imobiliar. Pentru aceasta există furnizori de hosting care oferă achizitionarea de hosting și domeniu în Moldova pentru o anumită perioadă (de la 1 lună până la un an sau mai mult). Compania Zhost - este un exemplu de un astfel de furnizor de hosting, care reprezinta hosting alocat si virtual, suporta limbaje de programare, se ocupa cu setările administrative și de configurare a hosting-ului dvs..
Cu ajutorul servicilor furnizorului de hosting, dvs. o sa puteti determina cât de multe resurse aveți nevoie pentru proiectul dvs. de web. Posibil că aveți de gând să creați un site ca carte de vizita sau un site cu un număr mic de pagini, deaceea nu face sensde a inchiria un server cu multă memorie.

Achizitionarea de hosting de la un furnizor de încredere

Serviciu de hosting va va proteja site-ul dvs. de mai multe aspecte negative, cum ar fi atacurile DDoS, pierderea de date, întreruperi in functionalitatea resursei web si va fi în stare să ofere posibilitățile tehnice de extindere în continuare, în cazul în care proiectul dvs. de web va deveni popular și va apărea un număr mare de utilizatori.
Andrei
Șef departamentului administrare de sistem