Crearea WordPress a început în 2003 ca o ramură a aplicației populare pentru bloguri, cunoscută sub numele de b2. A fost dezvoltat în continuare ca o platformă de blog și în curând a depășit predecesorul său. Mai recent, compania sa extins într-un sistem complet de conținut web pentru toate tipurile de site-uri web, oferind versiuni dinamice ale WordPress pentru diverse utilizări.
Astăzi mai mult de 68 de milioane de site-uri web funcționează pe WordPress iar utilizatorii aduc cîteva motive pentru care platforma dată se bucură de popularitate. Software-ul lor este gratuit și open source, ceea ce permite multor dezvoltatori să creeze teme, widget-uri și plug-in-uri unice pentru a configura și personaliza site-uri web. Astfel WordPress oferă instrumente de administrare puternice, însă foarte ușoare de utilizat.

Alegerea unui Hosting Provider WordPress – un mare pas înainte

Siguranță
WordPress Hosting-ul garantează un timp de funcționare de 99,9%. Iar datorită algoritmilor bine dezvoltați, paginile se încarcă rapid în orice browser.
Simplitate în utilizare
Un proces simplu, cu abilitatea de a administra de la distanță a site-ului Web prin intermediul funcțiilor și aplicațiilor principale ale panoului de control.
Preț
Prețul poate varia foarte mult între diferite platforme. Atunci când stabiliți ce companie vă convine, va trebui să luați în considerare funcțiile de care aveți nevoie și bugetul stabilit (un avantaj considerabil ar fi studierea pieței locale).
Suport
Atunci cînd colaborați cu un furnizor de încredere, este esențial să beneficiați de asistență tehnică profesională. Specialiștii Zhost vă vor răspunde la întrebări și vă vor ajuta să rezolvați chiar și cele mai dificile probleme oricînd aveți nevoie.

Compania Zhost vă oferă

1
Hosting – este accesibil pentru toți indiferent de complexitate proiectului. Pentru proiectele mici, un hosting obișnuit este o soluție excelentă în favoarea siguranței și economiei.
2
E-commerce Hosting – este un pachet special creat pentru cei care plănuiesc să realizeze vînzările cu ajutorul WordPress. Acesta include cîteva funcții esențiale, cum ar fi coșul virtual de cumpărături și suport pentru diverse modalități de plată online.
3
VPS-Hosting – este un server virtual dedicat (VPS), resursele căruia sunt împărțite pentru doi sau mai mulți clienți. Totuși o anumită cantitate de resurse este mereu disponibilă exclusiv pentru proiectul dvs și nu v-a exista nici intersecție între clienți. VPS Hosting se poate potrivi perfect pentru întreprinderi a căror web-siteuri se confruntă cu un trafic dens și cu resurse voluminoase, care necesită instalarea unui sistem de operare specific și a unor software-uri specializate.
4
Hosting Dedicat – înseamnă inchirierea completa a intregului server. Cel mai sigur, fiabil și în același timp cel mai scump. Totuși, alegerea este justificată în cazul proiectelor foarte mari pentru care trebuie găsite soluții tehnice foarte performante. Abilitatea de a face schimbările necesare în software, utilizarea deplină a puterii mașinii de calcul – toate astea înseamnă un server dedicat, care oferă presupune drepturi depline de control pentru client.
Hosting WordPress de la compania Zhost – o soluție optimă de la Host-providerul #1 în Moldova. Doar cu un Hosting accesibil, sigur și de încredere, ve-ți putea obține succesul proiectului dvs pe internet.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări