Înregistrarea unui nume de domeniu – este un act de rezervarea a unui nume pe internet pentru un anumit termen. De obicei asta se realizează pe un an. Deci trebuie să știm că numele de domeniu rămîne în posesia dvs pînăcînd nu ve-ți decide să-l prelungiți și trebuie, de asemenea, să înțelegem că nu există nici o modalitate de a cumpăra un domen pentru totdeauna.
Înregistrarea numelui de domeniul este necesară pentru web-site, poștă electronică și oricare al serviciu web. Însă nu sunteți nevoiți să înregistrați permanent un nou nume de domeniu. Multe companii vă permit să utilizați subdomenii ale numelor de domenii pentru un site web sau puteți avea un e-mail cu domeniul lor principal (de exemplu, yahoo.com, gmail.com). Ceea ce este important în înregistrarea unui nume de domeniu este faptul că vă oferă individualitate și o identitate unică, recunoscută în spațiul web. După înregistrarea numelui de domeniu, informația despre prorprietarul acestuia va fi publică.
Prețul pentru înregistrarea numelui de domeniu, foarte mult variază în dependență de prelungirea acestuia. De exemplu cel mai comun domen .com, reprezintă cea mai ieftină opțiune. Dacă doriți să înregistrați un nume de domeniu, atunci faceți cunoștință cu propunerile noastre.

Avantajele înregistrării unui nume de domeniu:

o gamă largă de domenii
schimbări informațiilor de contact
domenii la prețuri accesibile
înregistrarea rapidă a numelor de domenii
protejarea domeniului de furt
restabilirea un domeniu străin sau internațional
Pentru a obține o informație detaliată despre prețurile la nume de domenii, contactați echipa noastră de asistență clienți prin telefon sau chat. Cumpărarea unui nume de domeniu și înregistrarea acestuia nu v-a lua mult timp datorită Zhost. Succesul viitorului dvs proiect pe internet, depinde de o mulțime de factori. Alegerea corectă a numelui de domeniu și de asemenea alegerea zonei de domeniu sunt doi factori esențiali care vor pregăti ”terenul” pentru succesul website-ului dvs pe internet.
Prezența unui domeniu înregistrat, v-a oferi utilizatorilor de internet o viziune clară asupra ce înseamnă bussines-ul dvs și de asemenea le v-a stimula o încredere în plus pentru brand-ului pe care îl prezentați. Utilizați un nume de domeniu pentru a prezenta afacerea dvs pe internet și pentru a o face accesibilă pentru clienții reali, cît și potențiali. A cumpăra un nume de domeniu în compania Zhost, înseamnă posibilitatea de a demonstra un brand de nivel superior.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări