Java hosting permite susținerea unui proiect pe internet pe o platformă destul de puternică, fără probleme. Principala dificultate – alegerea unui server corespunzător. Compania Zhost cunoaște toate subtilitățile acestei platforme și vă poate propune alegerea unui server potrivit, care să corespundă cu necesitățile și preferințele particulare pentru proiectul dvs.

Avantajele Java

  • Siguranța Platformei - înainte, Java Hosting avea multe probleme de securitate. Astăzi însă, lucrurile s-au schimbat. Tehnologia Oracle Java SE, presupune o gamă largă de instrumente, protocoale și algoritmi pentru a asigura securitatea funcționării sistemului cît și siguranța datelor utilizate.
  • Un limbaj puternic de programare - Java reprezintă un instrument foarte puternic din punct de vedere a posibilităților și facilităților pe care le presupune. Puterea Java, de asemenea, constă în capacitatea sa de adaptare la orice sarcină, de la cele mai simple aplicații pînă la web-siteuri mari cu algoritimi complecși.

4 motive pentru care VPS este cea mai bună opțiune pentru Java hosting

Control general
Aveți mai mult control asupra mediului de web-hosting. Un acces deplin către sistemul de operare VPS, cu toate drepturile de root și drepturile administrative. Acest lucru este foarte important atunci cînd trebuie să realizați ceva mai mult decît niște sarcini de bază. Proiectele mari și complexe, v-or aprecia această facilitate.
Administrarea VPS
Puteți restarta VPS-ul oricînd aveți nevoie pentru ca Java Server-ul și aplicațiile sale să funcționeze în modul corespunzător. Aceasta nu este o funcție, oferită de serverele comune, în mod obișnuit, de aceea merită de luat în considerare acest fapt.
Funcționare stabilă
Există șanse minime ca să se întîmple, crash-uri sau întreruperi a funcțiilor serverului VPS. Performanța ridicată și lipsa dependeței de echipamente tehnice, permit VPS serverelor o funcționare fiabilă și stabilă, ceea ce în mod evident, se v-a reflecta asupra site-ului dvs.
Scalabilitate
Utilizarea VPS, permite clienților postarea și susținerea mai multor web-site-uri. De exemplu, compania v-a putea posta site-ul creat și îl v-a putea dezvolta pe același VPS. În același timp, securitatea păstrării informației, stabilitatea și funcționalitate site-ului, nu vor fi nicidecum afectate.

Este oare necesar Shared Server pentru Java Hosting?

În dependență de necesitățile dvs și de cele particulare pentru site, puteți lua în considerare și posibilitatea utilizării unui Shared Server pentru Java Hosting. Însă asta doar în cazul în care vă puteți limita în ceea ce privește funcționalitatea. Java este un limbaj preinstalat, care este oferit cu o mulțime de instrumente utile, ce vă vor ajuta la crearea aplicațiilor de care aveți nevoie. E adevărat că Shared Sarver este mai ieftin, însă pot apărea anumite dificultăți evidente atunci cînd veți avea nevoie de aplicații auxiliare. Shared Server este cu mult mai inferior în ceea ce privește performanța și stabilitatea. În cazul unor întreruperi a ”site-urilor vecine”, există o mare probabilitate să fie afectat și site-ul dvs.
Pentru resursele-web de nivel mediu, Java Hosting – este o soluție excelentă. Specialiștii companiei Zhost mereu sunt gata să vă ofere o susținere tehnică, cît și consultativă în acest sens. Suntem online 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână și 365 de zile pe an. Obțineți chiar acum Java Hosting, la un preț accesibil, de la cel mai bun hosting-provider din Moldova – Zhost.