Mai multe oferte și servicii avantajoase de la cel mai bun hosting provider moldovenesc.
Sunteți interesați în serviciile de hosting? Doriți să cumpărați un domeniu, să luaţi un server în arendă sau să obţineţi resurse nelimitate pentru site-ul Dvs?

Special pentru Dvs compania Zhost a efectuat rebranding de Anul Nou care atrage atenția imediat. Am transformat esențial conceptul site-ului nostru. De acum, toate informațiile importante despre serviciile noastre vor deveni mult mai accesibile. Cu toate acestea, nu sunt toate darurile care le-am pregătit pentru clienți vechi și noi. Vă aşteaptă prețuri noi pentru hosting și mai multe caracteristici de sistem. Folosiți tehnologii avansate și cu siguranța veți avea succes! Cu noi Dvs obţineţi un hosting de calitate la preț care va salva bugetul oricărui web proiect. 

Am pregătit pachete noi cu planuri tarifare pentru hosting, arenda de servere dedicat și alte servicii. Fiți alături de noi în acest Nou An și veți obține o ofertă de reducere! Aflați care ar trebui de fapt să fie prețul pentru hosting și uitați de prestarea serviciilor necalitative. Noi știm cât de important în lumea de afaceri sunt parteneri de încredere. Mulți ani de experiență pe piața internațională ne-a învățat să depunem eforturi pentru cea mai perfectă executare a serviciilor.

Vă dorim în anul care vine prosperitate în toate domeniile! Cu noi veți obține un sprijin pentru orice proiect existent și a tuturor celor care mai sunt în curs de pregătire.