Atenție! În legătură cu sărbătorile de iarnă avem modificări în programul de lucru pentru serviciile noastre.

31 decembrie ziua de lucru va fi redusă până la ora 13:00. Oficiul principal al companiei va primi clienţii până la ora 13:00. Serviciul de informare va continua să lucreze pe parcursul următoarelor 2 ore până la ora 15:00. Vineri, 1 ianuarie, biroul nostru nu lucrează.

Program de lucru suportului tehnic nu va fi modificat. Specialiștii noștri lucrează 24 de ore fără zile de odihnă . Dvs vă puteți adresa  pe adresa de e-mail support@zhost.md sau să sunați la numărul din Chișinău (022) 334-12-22 sau (373)699-30-888.

În afară de aceasta, puteți contacta în orice moment al zilei cu LiveChat-ul serviciului nostru pentru mai multe informații despre activitatea hosting-ului.

Vă reamintim! Fiecare client este recomandat în prealabil să plătească pentru serviciile de hosting și să prelungească utilizarea domeniului. Dacă Dvs ați achiziționat transfer bancar într-o zi de sărbătoare banii vor ajunge la cont personal în următoarea zi lucrătoare în ordine de rând. Plata serviciilor în zilele nelucrătoare poate fi realizată prin intermediul plăților electronice: Webmoney, Yandex.Bani, PayPal, carduri bancare Visa și MasterCard, precum și prin intermediul terminalelor de plată în orice zi nelucrătoare. 
Compania Zhost vă felicita cu Anul Nou și vă dorește succese!