Înscrieți-vă pe pagina noastră de pe rețelele sociale și de a primi o reducere de 5% web hosting!

Dumnevoastră aveți nevoie de web hosting ieftin și bun? Astăzi, sistemele web sunt necesare aproape oricărei afaceri. Orice activitate comercială, privată, culturală, publică și oricare alta, poate conta pe un succes mai mare, dacă va profita de oportunitățile oferite de rețeaua internet. În așa fel, dacă aveți nevoie de un site web, atunci veți avea nevoie și de hosting. Doar împreună cu Zhost veți putea achiziționa webhost ieftin și fiabil și într-adevăr productiv, obținând reduceri valoroase, fără nici un efort.

Ceea ce este necesar pentru a obține o reducere?

O reducere în mărime de 5% este destinată fiecărui, care s-a abonat pe pagina providerului de hosting în orice rețea de socializare (Facebook, Vk.com etc).

Pentru a-și garanta o reducere, trebuie să efectuați următorii pași:

1
Abonați-vă la pagina web.
2
Trimiteți pe adresa de e-mail a companiei [email protected] link-ul de pe profilul rețelei sociale.
3
De obținut un cod promoțional de reducere, care se generează de managerul nostru.
4
Să aplicați această reducere la orice moment de timp.
Promoția se aplică pentru toate serviciile Zhost și este disponibilă chiar acum! Cumpărați servere utile și sigure în chirie, web hosting ieftin si bun așa și multe alte servicii, oferite de către companie. Urmăriți noutățile companiei prin actualizări de pe pagina Zhost în rețelele sociale.
Cu noi, veți afla o mulțime de informații utile cu privire la modul de utilizare a hosting-ului cu un beneficiu maxim. În plus, de acum înainte, veți afla întotdeauna primul despre promoțiile noi, care în mod regulat este pregătit pentru clienții săi de furnizorul de webhost ieftin Zhost.
Andrei
Șeful secției de administrareaa sistemului