Necesitatea unui server Server VPS este specifică pentru orice companie care își dorește să fie prezentă și să se dezvolte pe internet. Decizia trebuie luată, evident, după criterii de economie și eficiență. E necesar să alegem ceea ce v-a permite economisirea resurselor financiare și în același timp, serverul trebuie să fie în stare să facă față cerințelor de performanță a proiectului-web.

Servere de încredere - în mod obișnuit sunt considerate cele: virtuale, dedicate și «VDS» (servere virtuale dedicate). În dependență de potențialul companiei și a web-site-ului propriu zis, ne putem opri la opțiunea cea mai optimă.
Compararea variantelor propuse, identificarea avantajelor și dezavantajelor ne poate ajuta în acest sens, pentru a alege o opțiune care cu adevărat v-a satisface necesitățile site-ului web. În primul rînd, trebuie să identificăm, în general, necesitatea unui server VPS de încredere. De exemplu, pentru companiile mici, arenda sau cumpărarea unui server vps este o acțiune nejustificată. De altfel, este o investiție prea costisitoare. Pentru companiile mici, este cu mult mai convenabil plătirea hosting-ului.
Arendarea unui server VPS (fie virtual sau dedicat) este o necesitate primordială atunci cînd o găzduire obișnuită nu mai satisface cerințele tehnice de performanță. De exemplu, pentru un magazin-online arendarea unui vps server este o decizie inteligentă. Serverul virtual dedicat, presupune un server de încredere care poate asigura funcționarea web-siteului dvs în siguranță și fără întreruperi.

Avantajele unui server VPS virtual-dedicat:

Nu se pierd caracteristicile inițiale
Performanță
înaltă
Funcționare fiabilă și o mulțime de posiblități
Independență de echipamente tehnice
Arendarea unui server VPS vă poate permite să setați, de sine stătător, configurațiile necesare și să utilizați toate posibilitățile tehnice și auxiliare ale serverului. În cazul în care nu este posibilă plasarea proiectului pe un Hosting obișnuit și nu este îndreptățită cumpărarea unui server fizic – închirierea unui server VPS, v-a fi o soluție excelentă pentru astfel de situații. Această opțiune nu este doar eficientă, dar respectă și principiul economic.

Ce obțineți:

Performanță nelimitată
Volum decent de memorie
Asistență
tehnică 24/7
Siguranță maximă, o gamă largă de posibilități pentru setare și administrare, o gamă întreagă de resurse disponibile – toate acestea le puteți obține la un preț accesibil pentru susținerea și dezoltarea site-ului dvs. Cu ajutorul Zhost, oricine poate avea posibilitatea de a obține un server VPS, derivînd din bugetul prestabilit și necesitățile specifice ale proiectului. Cu un server VPS de încredere, cu siguranță, ve-ți obține succesul dorit.