Costul unui server dedicat, în ultimii 5 ani a scăzut semnificativ. Acest lucru e convenabil fiindcă vă permite, cu resurse financiare limitate, alegerea unui server ieftin și închirierea acestuia.

Nu trebuie desconsiderată calitatea, însă costurile prea mari nu sunt necesare nimănui. Alegerea unui server ieftin pentru un proiect pe internet relativ mic, este o soluție optimă și chiar necesară.

vps server vă permite

să îl gestionați confortabil
să stocați informațiile în siguranță
să selectați configurațiile
să dezvoltați un site web cu performanțe bune

Cum se evalueze un server VPS ieftin?

La prima vedere, companiile de hosting care oferă un server ieftin dedicat, pot arăta ca o idee bună. Cu toate acestea, majoritatea companiilor arată doar spațiul oferit pe Hard-Disk și lățimea de bandă pe care o obțineți. Totuși, trebuie să ”săpați” un pic mai adânc pentru a vedea adevăratul pachet de servicii și ceea ce obțineți de fapt.

Atunci cînd colaborați cu companiile de hosting care oferă pachete de hosting Vps ieftine, sunteți nevoit la un moment dat, să plătiți suplimentar pentru a adăuga diferite funcționalități necesare. Astfel prețul total, de la ”ieftin” devine brusc ”costisitor”. Lista, serviciilor, de asemenea, trebuie să includă asistență tehnică permanentă. Nu puteți anticipa ce probleme pot apărea și când este posibil să aveți nevoie de ajutor. Atunci când alegeți o companie de hosting, toate aceste detalii trebuie luate în considerare neapărat. Verificați competența companiei la care ați decis să vă adresați. Citiți feedback-urile clienților și explorați diversele opțiuni pe piață. Acest lucru e necesar fiindcă companiile care fac publicitate unui server dedicat ieftin, pur și simplu, nu sunt gata să vă ajute să economisiți bani cu adevărat.
Vps server ieftin de la compania Zhost reprezintă:
1
cantitate mare de resurse
2
2 GB memorie
3
viteză maximă la transfer de date
4
trafic nelimitat
5
siguranța informației
6
comfort la administrare
7
posibilitate de a alege configurații
Companie Zhost vă garantează un preț atractiv pentru servicii convenabile și practice. Siguranță maximă, întreaga gamă de posibilități pentru configurare și administrare, volumul total de resurse disponibile - toate acestea puteți să obțineți la un cost mic. Specialiștii companiei va asigura o funcționare stabilă a serverului și asistența permanentă. Acest punct este important atît pentru noi cît și pentru fiecare dintre clienții noștri.
Ecaterina
Șef al departamentului de vînzări