Doriți să lansați un nou web-site sau să-l transferați pe cel prezent pe alt server? Alegerea serviciilor de găzduire-web poate fi un proces destul de dificil, în principiu, deoarece există o mulțime de companii care propun aceste servicii. Alegerea unui hosting-provider este una din cele mai importante soluții pe care trebuie să le luați pentru proiectul dvs. De această alegere, depinde în mare parte viitorul web-site-ului și viitorul afacerii dvs pe internet.
Dacă căutați o bonă pentru copii, cu siguranță nu a-ți alege cea mai ieftină opțiune fiindcă de ea v-a depinde siguranța copiilor dvs. Ve-ți dori o persoană competentă, echilibrată care v-a ști să facă față diverselor situații, fiindcă contează cum se simt copiii dvs. Este esențial să investiți în viitor. Orice om de afaceri știe: economisirea este avantajoasă dar exagerarea acesteea, presupune riscuri. Cui trebuie să plătiți pentru plasarea și menținerea site-ului dvs? Care calități le căutați într-o companie de Hosting? Care sunt serviciile concrete de care are nevoie site-ul dvs? Răspunsurile la cestea întrebări pot fi date reieșind din următoarele criterii esențiale.
1
Viteză și performanță
De ce acestea sunt importante? Desigur că nu vă doriți ca un eventual vizitator să plece de pe site fără a aștepta încărcarea lentă a acestuia. Utilizatorii, pe internet nu așteaptă, și cu siguranță vor ”migra” pe site-urile concurenților dvs. Ceea ce nu este deloc avantajos. Un Hosting de încredere, poate asigura o performață ridicată pentru site-ul dvs.
2
Securitate și fiabilitate
Cînd site-ul dvs nu lucrează (mai ales dacă este un magazin-online), acest lucru s-ar putea reflecta foarte negativ asupra bussines-ului și clienților dvs. Dacă hakerii obțin control asupra site-ului dvs, consecințele sunt de neimaginat. Aceștia pot fura date, infecta serverele, cît și calculatoarele vizitatorilor site-ului dvs. De aceea trebuie să alegeți un web-hosting care presupune măsurile de securitate necesare, pentru a preveni astfel de neplăceri.
3
Un nivel înalt de consultare clienți și asistență
Foarte puțini din reprezentanții bussines-ului se descurcă în toate subtilitățile instalării și funcționalității serverelor. Atunci cînd alegeți servicii de hosting, este esențial să mizați pe o asistență tehnică profesională din partea provider-ului.
4
Caracteristici și limite
Compania de hosting, trebuie să ofere sistemul de operare necesar și o platformă specifică pentru funcționarea optimală a web site-ului dvs și a panelului de control. Providerul trebuie să vă propună funcții în orientate pe cerințele și preferințele dvs particulare. Limitele, care sunt impuse de o anumită alegere, trebuie să rămînă optimale și să nu dăuneze proiectul dvs.
5
Cultură și reputație
Cu siguranță aveți nevoie de un Hosting-Provider în care puteți avea încredere, care va fi receptiv la toate cerințele dvs și nu se v-a preocupa doar de bani. Doriți o companie utilă, care să propună o colaborare eficientă și nu o companie care v-a încerca să vă vîndă servicii de care nici măcar nu aveți nevoie. Colaborarea trebuie realizată cu o echipă de specialiști a căror activitate este deschisă, transparentă și nu trezește suspiciuni integritate.
6
Formarea prețurilor
Economisirea a cîțiva dolari pe lună, nu trebuie să fie o prioritate atunci cînd alegeți o companie de Hosting. Totuși, costul pentru serviciile de hosting trebuie să fie optim și să corespundă funcțiilor sau necesităților reale. A plăti în plus nu dorește nimeni și nici nu e necesar.
Un hosting rapid, sigur și fiabil, costă bani. Dacă vă interesează un preț optimal pentru toate aceste caracteristici, atunci contactați Zhost.

Specialiștii noștri vă garantează:

1
Servicii de înaltă calitate;
2
O gamă variată de opțiuni;
3
Prețuri accesibile pentru toți;
4
Păstrarea în siguranță a informației;
5
Asistență tehnică profesional 24/7;
Doar la noi, puteți găsi prețuri optimale și servicii de găzduire-web calitative, care vor asigura o funcționare stabilă pentru proiectele dvs pe internet. Zhost – hosting-provider #1 în Moldova.