Fiecare om de afaceri își dorește să economisească finanțe și totuși să achiziționeze produse sau servicii de calitate. Atunci cînd colaborați cu anumite companii de Hosting, de obicei trebuie să plătiți în plus pentru a adăuga diferite opțiuni esențiale la pachetul dvs. De asemenea, lista de servicii trebuie neapărat să includă asistența tehnică. Nu puteți să anticipați ce fel de probleme ar putea apărea pe parcurs și cînd ați putea avea nevoie de ajutor. Atunci cînd se alege o companie anume, acest fapt trebuie în primul rînd luat în considerare.
Asigurați-vă de competența companiei la care ați decis să vă adresați. Citiți feedback-ul altor clienți și studiați diferite variante pe piață. Adevărul este că o companie care face publicitate la un server ieftin, de obicei nu este gata mereu să vă ajute să economisiți finanțele dvs.

Hosting VDS ieftin de la compania Zhost

1
Administrare ușoară – comoditate în gestionare
Puteți să beneficiați de o administrare eficientă datorită panelului nostru multifuncțional pentru control. Aveți la dispoziție toate instrumentele care într-un anumit moment v-ar putea fi necesare: start server, oprire, restart – toate astea în oricare moment. Fără probleme puteți să creați copii de rezervă (back-up). Datorită panelului de control VDS, în orice moment veți putea administra serverul dvs dedicat, cu doar cîteva click-uri pe mouse.
2
Instalare rapidă – posibilitatea alegerii configurațiilor
În comparație cu alți provideri, sistemul nostru este complet automatizat. Acest lucru înseamnă că de îndată ce v-om primi plata dvs iar acount-ul dvs v-a fi confirmat, serverul dvs v-a fi setat în cel mai scurt timp posibil, după necesitățile dvs particulare: sistemul de operare, volumul de memorie și alte specificații.
3
Spațiul SSD – păstrarea în siguranță a informației
Servere cu siguranță garantată – aceasta este mîndria noastră. Toate site-urile dvs vor lucra mereu, la cele mai înalte indicatoare de productivitate și viteză. Serverele noastre sunt dotate cu procesoare de ultimă generație și volume considerabile de memorie SSD. Informația dvs va fi păstrată în siguranță.
4
Profesionalism – asistența specialiștilor
În cazurile unor ”crash-uri” neprevăzute, echipa profesională a companiei Zhost vă va asigura o asistență 24h/24, 7 zile pe săptămînă, în 365 de zile ale anului. Specialiștii noștri știu totul despre funcționarea serverelor și posibilitățile Hosting-ului VDS. Asistența tehnică calificată vă este garantată.
Hosting VDS ieftin de la cel mai bun Hosting-Provider din Moldova – Zhost. Serviciile noastre includ:
O gamă imensă de resurse utile
2 sau 4 GB memorie
Viteză înaltă de transmitere a informației
Trafic nelimitat
Noi vă oferim garanția unui preț mic pentru servicii practice oferite într-un mod confortabil și calitativ. O siguranță maximă, o gamă întreagă de posibilități pentru configurarea administrativă și utilizarea resurselor noastre disponibile – toate astea le puteți obține de la compania Zhost achiziționînd un server VDS ieftin pentru proiectul dvs pe internet.
Ecaterina
Conducătorul departamentului de vînzări