Este greu să ne imaginăm o companie serioasă care să nu aibă o reprezentare solidă pe internet – un web-site. Pentru ca un web-site să ”prindă viață” pe internet, sunt necesare serviciile de Hosting. Hosting-ul reprezintă servicii oferite unui proiect pe internet pentru a-l menține online 24/24 și pentru a-i oferi posibilitea adăugării informației necesare și realizarea unor modificări în proiect.
Termenul de VPS virtual, poate fi mai ușor de explicat ca o mașină virtuală, care satisface cerințele individuale ale utilizatorului și de asemenea, ca un calculator fizic, dedicat pentru o utilizare concretă pe internet. Un server virtual VPS, oferă aceleași funcții și confidențialitate, la fel ca și un server fizic.
Serverul Virtual (VPS), de asemenea, mai este numit și VDS – server virtual dedicat, reprezintă un server care este înfățișat utilizatorului ca un server complet dedicat proiectului de internet. Dar de fapt, fiind instalat în calculator, acesta este capabil să deservească cîteva site-uri web. Un singur calculator, poate avea cîteva servere VPS, fiecare din acestea cu propriul sistem de operare (OS), care v-a putea să lansează software-ul de Hosting pentru fiecare utilizator în parte.

Avantajele serverului virtual VPS

  • Unul din principalele avantaje ale utilizării VPS, în comparație cu serviciile tradiționale de web-hosting, este anume faptul că utilizatorul obține control total asupra sistemului de operare VPS, cu drepturi nelimitate de root și drepturi depline de administrator. Acest nivel de acces, permite utilizatorilor să seteze VPS-ul astfel încît acesta să satisfacă necesitățile specifice și unice pentru web-site.
  • Serverul virtual VPS este constituit din: sistemul de operare, software-ul pentru hosting, programele de protocol pentru transmiterea fișierelor, programe pentru serverul de email și de asemenea diverse tipuri de software-uri specializate, pentru gestionarea unui blog sau a comerțului electronic.
  • Încă un avantaj considerabil al utilizării VPS, este faptul că permite utilizatorului postarea informației pe mai multe web-siteuri. Organiația v-a putea, de exemplu, să posteze site-ul creat și să-l dezvolte pe același VPS. În mod analogic o companie, specializată în dezvoltarea web, v-a putea arenda VPS pentru a plasa web-siteuri pentru cîțiva clienți.
Odată cu dezvoltarea sistemelor de operare și a tehnologiilor în această sferă, o mare majoritate de companii propun VPS-Hosting la prețuri accesibile. «Zhost» vă garantează un preț ieftin, o funcționare stabilă a serverului VPS și un control eficient pentru funcționarea calitativă a resurselor noastre tehnice.

Păstrarea în siguranță a informațiilor
Costuri accesibile
Trafic nelimitat
Gestionarea confortabilă a serverului
Posibilitatea de a selecta configurații unice
Acestea sunt principalele aspecte care vor contribui să vă decideți pentru alegerea unui server VPS. Zhost poate fi cu ușurință un partener de încredere pentru dezvoltarea proiectului dvs. pe Internet.