Una dintre opțiunile de rezolvare a problemei de Hosting, este serverul VPS pe SSD. Potrivit unor web-masteri experimentați cît și programiști, principalul avantaj al utilizării VPS pe SSD, spre deosebire de serviciul tradițional de Web-Hosting , este că abonatul are acces deplin la sistemul de operare VPS, avînd drepturi depline de root și drepturi administrative nelimitate. Acest nivel de acces permite abonaților să configureze VPS-urile astfel încît aceștia să-și poată satisface cerințele unice proprii pentru proiect.

Serverul VPS este format din software, un program de transfer fișiere, un server de poștă și diferite tipuri de aplicații software pentru a lucra cu site-urile e-comerce (magazine online). Un alt avantaj al utilizării VPS pe SSD este că permite abonatului să plaseze mai multe site-uri web. Organizația poate, de exemplu, să publice site-ul creat și să-l dezvolte pe aceleași VPS. În mod similar, o companie de dezvoltare-web poate închiria un VPS și îl poate utiliza pentru a găzdui site-uri web pentru mai mulți clienți.

Avantajele Evidente ale VPS pe SSD:

mult mai repede
volum mare
selectarea configurațiilor
mai sigure
consum redus de energie
SSD – este abrevierea din Engleză a «Solid State Drive» care se înțelege ca păstrarea informației pe suport fizic. Este evident că SSD – este viitorul păstrării informației și în mod sigur se referă și la Web-Hosting. De aceea, dacă doriți să obțineți eficiență și performanță, atunci merită să treceți VPS-ul pe SSD.

VPS pe SSD – pentru afacerea dvs

Principalul motiv pentru aceasta este faptul că un site rapid este mai atrăgător atât pentru vizitatori, cât și pentru motoarele de căutare. Cu siguranță sunteți de acord cu faptul că atunci cînd vizităm un site care se încarcă încet, cel mai adesea îl vom lăsa și v-om trece la altele care sunt mai accesibile. Site-urile cu o încărcare lentă, în mod obișnuit, au mai puține vizite și vânzări.

SSD-Hosting vă poate ajuta. Cele mai multe companii de hosting nu vor implementa SSD pe toate serverele lor din cauza costurilor înalte pentru înlocuirea Hard-Discurilor existente. Puteți adesea observa că site-ul dvs este plasat împreună cu sute sau chiar mii de alți clienți pe un server comun.

VPS pe SSD – mai multă Siguranță

Siguranța este un alt factor important de reținut. VPS pe SSD poate asigura fiabilitatea și securitatea operării. VPS pe SSD se caracterizează printr-o utilizare și simplă și ușoară, care se manifestă printr-o funcționare fiabilă și sigură – iar toate astea la un cost accesibil.
Odată cu dezvoltarea aplicațiilor Software și tehnologiilor tehnice specializate în acest domeniu, un număr mare de companii oferă un server virtual VPS la un preț rezonabil. «ZHost» vă garantează un cost acceptabil, o funcționare stabilă a serverului VPS pe SSD și o monitorizarea constantă a calității echipamentului. Singurul lucru care merită luat în considerare este identificarea necesității unui astfel de server-VPS puternic și voluminos. În primul rînd, gîndițivă dacă aveți nevoie de performanțe ridicate pentru proiectul dvs., dacă acesta, întradevăr a crescut pînă la necesitatea unui server VPS pe SSD. Dacă răspunsul este «Da», atunci Zhost, vă poate ajuta.
Ecaterina
Șef al departamentului de vânzări