Cu înseși chestiunea cumpărării sau arendării unui server se confruntă, practic, orice companie serioasă care are intenția să fie prezentă și să se dezvolte pe internet. Pentru a rezolva această întrebare trebuie să pornim de la raportul eficienței și consumul resurselor financiare. Care din cele două variante, este cu adevărat o investiție? Trebuie, deci, să decurgem în alegerea a ceea, ce v-a permite păstrarea resurselor financiare a companiei și totuși obținerea rezultatelor necesare în ceea ce ține de atingerea obiectivelor, eficienței și siguranței pe internet.
Compararea tuturor variantelor de arendă a serverelor, idendificarea avantajelor și dezavantajelor vă poate ajuta să vă decideți asupra unei alegeri care v-a putea conveni site-ului dvs. În primul rînd este necesar să se identifice necesitatea unui server VPS. Pentru multe companii arenda unui server VPS poate deveni o acțiune nejustificată. Pentru majoritatea companiilor este cu mult mai convenabil să plătească hosting-ul.
Arenda unui server virtual este necesară atunci cînd Hosting-ul nu mai este în stare pe viitor să facă față sarcinilor. Realizînd contractul de arendă, clientul v-a primi toate drepturile depline pentru administrare. De exemplu, atunci cînd aveți de a face cu un magazin-online, arenda unui server VPS va fi o soluție optimală în acest scop. De asemenea și pentru cei care încă nu sunt gata să investească resurse financiare considerabile într-un poriect pe internet, arenda serverului VPS va fi o soluție sigură pentru a rezolva situația.

Avantajele arendei unui server VPS:

cost ieftin
lipsa uzurii echipamentului fizic
productivitate ridicată
independență față de echipament
Arenda unui server VPS, oferă posibilitatea de a realiza personal, toate configurațiile necesare utilizînd toate resursele disponibile ale procesorului. În cazul în care proiectul nu poate fi plasat pe un hosting obișnuit și de asemenea, nu este deplin îndreptățită necesitatea cumpărării unui server – atunci arenda unui Server Vps, va fi o soluție perfectă pentru proiectul dvs.

Pentru site-ul dvs, puteți obține cu ajutorul nostru, la un preț accesibil, următoarele:

Siguranță la un nivel maxim
Gamă completă de opțiuni pentru administrare
Volum complet de resurse disponibile
Suport tehnic calificat 24/7
Cu ajutorul Zhost, oricine va putea obține posibilitatea alegerii unui server VPS, pornind de la propriile necesități și posibilități financiare. Cu noi ve-ți putea atinge succesul pe internet!