Compania Zhost are plăcerea de a vă informa cu privire la modificările care cu siguranța nu vor rămânea fără atenția clienților noștri.

Asta sunt noutăți pe care avem:
- Este anulat comisionul de 6% la plata serviciilor de hosting prin rețeaua WebMoney. Toate metodele de plată acum funcționează fără comision suplimentar (comisiile interne a sistemelor de plăți nu se află în zona de influență a companiei Zhost.md).

- Este redus costul de înregistrare și reînnoire pentru zona de domeniile .MD. Un nume de domeniu acum va costa 780 de lei.

- Este majorată perioada de testare pentru evaluarea calităţii serviciilor de la 5 la 7 zile.

Astfel, fiecare utilizator a serviciilor noastre poate să se mulțumească cu servicii mult mai confortabile și mai sofisticate. Fiecărui om îi place economisirea banilor. Ne bucurăm că plata pentru hostingul prin intermediul serviciului popular de plăți electronice Webmoney nu va creea necesitatea de a cheltui mai mulți bani pe comisii adiționale. 
Zona de domenii .MD - este o soluție excelentă pentru fiecare om care planifică să începe activitatea în cadrul segmentului moldovenesc de internet. Acum, Dvs nu aveți nevoie de a cheltui mai mulți bani pentru înregistrare iar tarifele devin destul de acceptabile reieșind din valoarea reală a acestui serviciu.
Perioada de testare! Nimic nu ne aduce atâtea beneficii, cât asta se poate face posibilitatea de a verifica funcționarea sistemului informatic în regimul de testare. Folosiți serviciile noastre complet gratuit pe parcursul primelor 7 zile și atingeţi succesul.